problem z ekranem!!!!!!!!!

witam wszystkich

mam taki mały problem-po zainstalowaniu i po pewnym czasie odinstalowaniu gry

Toca race driver 3 nasatąpił dziwny objaw na ekranie tzn na tapecie lub jak wyświetlam jakieś zdjęcia mam takie nieruchome szumy coś w rodzaju matrixa, takie jaśniejsze podłużne punkty na ekranie.

próbowałem już zainstalowa najnowsze sterowniki do karty radeon 9550 ale to nic nie pomogło i nie wiem co dalej.

może ktoś pomoże może nie tylko mi sie takie coś trafiło.

pozdrawiam i czekam na podpowiedzi lub wskazówki.

Odpowiedzi: 1

Spróbuj rozmagnesować monitor - może to pomoże.
Marcino198
Dodano
19.07.2006 16:52:31
  • bartek240 20.07.2006 17:27:54

<P>Nie nie, monitor to raczej nie, mam LCD ostatnio próbowałem przeinstalować sterowniki od grafiki&nbsp;i tak jakby było troszke lepiej ale nadal to sie pojawia tylko, że nie zawsze, najczęściej przy ostrych zdjęciach i tak jakby zaostrzały kontury przedmiotu na zdjęciu.</P> <P>Nie wiem co jeszcze zrobić ?????????????????????</P>

• JNJN 20.07.2006 18:58:21

Sprawdź czy karta grafiki sie nie przegrzewa - konserwacja kompa.<br><br>Wyczyść system po sterach karty:<br><br>http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/318342.aspx<br><br>Wszystko w linku.<br><br><br>Wgraj stery do płyty głównej.<br><br>Zresetuj LCD w OSD do ustawień fabrycznych i ustaw ponownie.<br><br>Sprawdź LCD na innym kompie.<br>

• mareee 20.07.2006 19:14:11

Grafika podkręcona ?? W grach jest tak samo ?? Sprawdź grafike na innym kompie !!

bartek240
Dodano:
19.07.2006 16:14:49
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1