Problem z ECS K7S5A
Witam mam taką wielką prośbe, chodzi mianowicie o to iz zmieniałem płyte główną na inną a teraz wróciłem spowrotem do ECS K7S5A i mam problem z podłączeniem kontrolek od towera i przycisków reset & Start, mimo iź mam na kabelkach i płycie oznaczenia to róźnią sie one troszke i za nic nie moge tego dopasować, nie mam takźe instrukcji do płyty, szukałem po necie ale takźe nie moge tego dostac nigdzie, gdyby ktoś mugł mi pomuc jak to popodłaczać byłbym bardzio wdzieczny, z góry dzięx
Odpowiedzi: 2
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?CategoryID=1&Typeid=4&detailid=269&DetailName=MANUAL&DetailDesc=K7S5A%20Pro(5.0)&MenuID=35&LanID=8
Chyba mnie uprzedziłeś, spiderko, ale na przyszłość chyba nie będę podawał takich rzeczy (vide Twój komentarz). Bo jakos nie wierzę, źe szukał manuala ...
Chyba mnie uprzedziłeś, spiderko, ale na przyszłość chyba nie będę podawał takich rzeczy (vide Twój komentarz). Bo jakos nie wierzę, źe szukał manuala ...
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=269&DetailName=Manual&DetailDesc=K7S5A%20Pro(5.0)
Tak na przyszłość, bo nie lubię dawać rybek, wole komuś wędkę podarować:
w www.google.pl wpisuje "ecs", znajduje ci stronę producenta, następnie na tej stronie jest zazwyczaj okienko do wpisywania szukanej frazy, w tym przypadku szukamy modelu płyty, wpisujemy "K7S5A" i szukamy (na tej stronie moźna jeszcze zaznaczyć czego szukamy o danej rzeczy: products, download, faq)
Obsługi Google powinni nauczać na informatyce w szkole średniej, a nie gry w sapera i głupiego łaźenia po necie.
Tak na przyszłość, bo nie lubię dawać rybek, wole komuś wędkę podarować:
w www.google.pl wpisuje "ecs", znajduje ci stronę producenta, następnie na tej stronie jest zazwyczaj okienko do wpisywania szukanej frazy, w tym przypadku szukamy modelu płyty, wpisujemy "K7S5A" i szukamy (na tej stronie moźna jeszcze zaznaczyć czego szukamy o danej rzeczy: products, download, faq)
Obsługi Google powinni nauczać na informatyce w szkole średniej, a nie gry w sapera i głupiego łaźenia po necie.
Strona 1 / 1