Problem z dzwiękiem
Mam problem z dźwiekiem, mam zintergrowana karke dzwiekowa wiec instalowalam sterowniki razem z plyta głowna. Ciagle jednak nie dziala mi urzadzenie Cd–Media AC97 audio device (Nie moźna uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)) robilam tak jak było napisane w pomocy, odinstalowywalam urzadzenie i na nowo instalowalam, ale nic nie dalo, probowalam aktualizowac sterownik i tez nic nie dalo. nie wiem juz co mam zrobic :(
Odpowiedzi: 2
odinstalowalam, wykrylo urzadzenia ale nadal dzwiek nie chodzil , zainstalowalam z płyty i nic nie dzialo, a BIosie nie widzialam tego Audio , chyba zle patrzylam ;/
Zobacz w BIOS'ie czy gdzies przy audio nie widnieje disable.
W menadzerze zadań, usuń wszystko co związane z kartą dziękową: Prawym myszy na kaźdy element i "odinstaluj".
Nastepnie uruchom ponownie komputer. Jeźeli wykryje to pozwól mu odnaleźć właściwy. Jeźeli nie wykryje tgo zainslatluj raz jeszcze płyty głównej.
W menadzerze zadań, usuń wszystko co związane z kartą dziękową: Prawym myszy na kaźdy element i "odinstaluj".
Nastepnie uruchom ponownie komputer. Jeźeli wykryje to pozwól mu odnaleźć właściwy. Jeźeli nie wykryje tgo zainslatluj raz jeszcze płyty głównej.
Strona 1 / 1