Problem z dźwiękiem
Chyba przypadkowo :( coś sknociłem i teraz przy kliknięciu na suwak regulacji poziomu głośności w ustawieniach audio i jeszcze przy innych okazjach :evil: zamiast systemowego "ding" popiskuje głośniczek PC w obudowie. Niby nic waźnego, ale nie potrafię dojść gdzie popełniłem błąd i wkurza mnie to. Moźe ktoś zlituje się i poradzi mi gdzie i co naleźy ustawić /a moźe to problem zmiany w rejestrze???/ aby wszystko wróciło do normy? Aha: na innym koncie w WinXP wszystko jest ok, sprawa dotyczy tylko jednego konta uźytkownika! Z góry dziękuję za pomoc:)
Odpowiedzi: 3
Miałem to samo, pomogła reinstalacj sterowników od karty dźwiękowej. :D
MenelutoR:wejdz w ustawienia dzwiekowe (start–>panel seterowania) i przejdz do zakladki "audio" i sprawdz czy tam nie masz ustawionego jako domyslne urzadzenie pcspeakera................
Dzięki za radę, ale w ustawieniach audio nawet nie ma moźliwości ustawienia jako domyślnego głośnika PC. Więc to nie jest to :(
MenelutoR:wejdz w ustawienia dzwiekowe (start–>panel seterowania) i przejdz do zakladki "audio" i sprawdz czy tam nie masz ustawionego jako domyslne urzadzenie pcspeakera................
Dzięki za radę, ale w ustawieniach audio nawet nie ma moźliwości ustawienia jako domyślnego głośnika PC. Więc to nie jest to :(
Strona 1 / 1