Problem z dźwiekiem / winamp itp /
Problem polega na tym, ze nagle zwiesza się winamp, equalizer opada i finito ... zamknięcie winampa ALT F4 i ponowne jego otwarcie nie pomaga, bo otwiera się drugi w procesach, musze go skillowac wtedy pomaga. Podobnie jest przy odtwarzaczach video, z tym, źe video idzie non stop a dźwięk się wyłącza, i włącza po jakiś 30 sekundach przy czym równocześnie przeskakuje obraz ... i tak losowa się dźwięk wyłącza .. Stery zainstalowałem nowe nic nie pomogło :\
Karte mam wbudowaną w płyte ( podobno do bani rozwiązanie ) , płyta ASUS P4P800–E deluxe...
jesli ktoś spotkał się z czymś podobnym lub/i umie to rozwiązać będzie bardzo wdzięczny za pomoc :–)
Karte mam wbudowaną w płyte ( podobno do bani rozwiązanie ) , płyta ASUS P4P800–E deluxe...
jesli ktoś spotkał się z czymś podobnym lub/i umie to rozwiązać będzie bardzo wdzięczny za pomoc :–)
Odpowiedzi: 3
Nie sądzę aby to pomogło, bo moge się cofnąć w kalendarzu przywracania systemu najdalej do połowy maja, a problem ten mam od dłuźszego czasu :\
Nie sądzę aby to pomogło, bo moge się cofnąć w kalendarzu przywracania systemu najdalej do połowy maja, a problem ten mam od dłuźszego czasu :\
Jezeli sprzet stoi na XP sproboj zastosoawac przywaracanie systemu.
Strona 1 / 1