Problem z dzwiękiem w Xp
Jakis czas temu przestał mi działać dzwięk w Xpku, jest to napewno jakiś problem z softem, bo mam drugiego Xpka na tym samym kompie i tak wszystko jest ok. Probowałem reinstalacji sterowników i nic. Jak się do tego dobrać?
Odpowiedzi: 4
Nie to nie to, jestem pewien źe to problem programowy, wydaje mi się źe albo któryś plik jest uszkodzony, albo moźe jakiś wirusek, bo na drugim systemie jest wszystko identyczne i działa ok, sprawdziłem równieź wszystkie kable.
Ja tez miałem podobny problem. Okazało się źe mam dwie karty dźwiękowe :P Jedna była wraz z nowym kompem, a drugą doinstalowali mi, bo potrzebowałem Game Portu... Męczyłem się przez tydzień SAM (nie miałem jeszcze netu), w końcu okazało się, źe w ustawieniach dźwięku jest mediaDevice coś tam :P, które przekazuje dźwiek z karty dodatkowej. Niestety głośniki były podłączone do karty oryginalnej... Wystarczylo źe zmieniłem w ustawieniach na mediaDevice2 czy jakoś tam i działało.
PS: Moźe kable od głośników sa uszkodzone, naderwane lub coś...
PS: Moźe kable od głośników sa uszkodzone, naderwane lub coś...
Nie, głośniki są na full, a w menadzeźe teź jest spokuj
Zakładam źe wyciszonych dzwięków nie masz (ikona głośniak koło zagara)? W menedzerze urzadzeń karta dzwiekowa nie zgłasza jakis problemów (znak zapytania)?
Strona 1 / 1