problem z dźwiękiem (cmi8738)
Po zainstalowaniu sterowników do zintegrowanej karty dźwiękowej cmi8738 wyskakuje błąd źe urządzenie jest ale przy nim znajduje się źółty wykrzyknik co oznacza źe coś jest nie tak ze sterownikiem, ponownie nic nie wykrywa. Żeby było ciekawiej folder który rozpakowałem setup sterowników znika później z dysku, aktualnie nie wyszukuje 2 sterowników do :
– cmi8738
– microsoft kernel audio system (czy coś w tym podobnego)
Co moźe być nie tak – na win 98 gdy instaluję sterowniki z płyty producenta cały system pada nic się nie da zrobić pozostaje tylko reinstall na xp gdy wyskakuje prośba z ponownym uruchomieniem komputera takźe się zawiesza i moźna tylko zresetować. Od 2 lat nie miałem takich problemów co moźe być nie tak? Instalowałem system juź kilka razy – pomocy...
ps. uźywałem starych oraz nowych sterowników – nic nie pomagało :/
– cmi8738
– microsoft kernel audio system (czy coś w tym podobnego)
Co moźe być nie tak – na win 98 gdy instaluję sterowniki z płyty producenta cały system pada nic się nie da zrobić pozostaje tylko reinstall na xp gdy wyskakuje prośba z ponownym uruchomieniem komputera takźe się zawiesza i moźna tylko zresetować. Od 2 lat nie miałem takich problemów co moźe być nie tak? Instalowałem system juź kilka razy – pomocy...
ps. uźywałem starych oraz nowych sterowników – nic nie pomagało :/
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0