Problem z dźwiękiem.
Witam mam spory problem, mianowicie dzwięk w moim PC sie przycina na ułamki sekund. Jest to strasznie denerwujace. Nie pomogła instalacja swieżych sterowników odpowiadajacych za dzwięk, płyte główna, ani najnowży directX. Ba nie pomógła nawet reinstalacja Windowsa. Nie mam pojecia dlaczego to sie tak dzieje. Problem zauważyłem po zamontowaniu nagrywarki DVD H66n SATA. Ale czy to może mieć cos wspólnego z dzwiękiem? Dzwięk jest zintegrowany z płyta.
Bardzo prosze o pomoc.
Płyta MSI 848p Neo-V Series
Intel Celeron 2,0 GHz
1GB DDR PC 400 Good Ram
GeForce N6200 ASUS 128mb
Samsung 80GB ata + samsung 40GB ata
DVD Rec LG SATA Oem
Windows XP SP2
Zapomniałem dodać jeszcze ze nie ma znaczenia czy słucham mp3 w winampie czy w Media Player czy nawet ogladam film badz koncert na DVD. Ba nawet przycina sie przy uruchamianiu windows. Odpięcie nagrywarki nic nie daje, problem nie znika.
Odpowiedzi: 3
Reinstal Windy był po formacie, czy tylko "nakładką" ? Jeżeli "nakładką" to zastosuj się do sugestii [b]Seekera[/b], a jeżeli po formacie to chyba tylko ustawienia Audio w Biosie zostają. Ustaw Bios na Default, a Audio na Auto.
@agentus007 - w czym ma to pomóc i dlaczego?
@denski sprawdź ile zasobów masz zajętych - procesor, pamięć . Wygląda to tak, jakby jakieś internetowe świństwo Ci się w systemie pałętało. Zajrzyj do działu "Bezpieczeństwo" - przeczytaj przyklejone tematy.
Jak dawno używałeś jakiegoś programu, typu defrag?
A zobacz czy pomoze wyjecie baterii plyty glowniej, tak na jakas minutke
Strona 1 / 1