Problem z działaniem XP
Pojawił mi się dziwny problem w działaniu XP Prof.
Jeźeli nacisnę IE , Kosz , Panel sterowania , Otoczenie sieciowe lub Windows Eksplorer to zamiast uruchomienia pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do windowsa ( znikają ikony z traya). Inne programy np. netscape , windows commander działają normalnie. Sprawdzałem komputer dwoma antywirusami ( najpierw NAV 2002 później Dr Web ) i jest czysty.Wnerwiony wykasowałem Windowsa i na czystej partycji zainstalowałem jeszcze raz , chodził ok 1,5 godziny dobrze i później to samo.
Natomiast jak wejde w tryb awaryjny lub zaloguje się jako gość to wszystko chodzi normalnie.
Pomocy bo juź nie wytrzymam.
Jeźeli nacisnę IE , Kosz , Panel sterowania , Otoczenie sieciowe lub Windows Eksplorer to zamiast uruchomienia pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do windowsa ( znikają ikony z traya). Inne programy np. netscape , windows commander działają normalnie. Sprawdzałem komputer dwoma antywirusami ( najpierw NAV 2002 później Dr Web ) i jest czysty.Wnerwiony wykasowałem Windowsa i na czystej partycji zainstalowałem jeszcze raz , chodził ok 1,5 godziny dobrze i później to samo.
Natomiast jak wejde w tryb awaryjny lub zaloguje się jako gość to wszystko chodzi normalnie.
Pomocy bo juź nie wytrzymam.
Odpowiedzi: 9
Niech i będzie pojeb",Nie będę się upierał.W zasadzie ten kto umie,moźe ręcznie edytować Rejestr.
Wesołych Świąt. :lol:
Wesołych Świąt. :lol:
taki pojeb....... :) ten program mojm zdaniem :)
tire:Poza tym,jest to tak znany w USA i popularny program,źe aź dziw...... 8)
no dobra a co to w ogule jest za program?
Jeźeli po Mechanicu powstawały gówniane zwisy,tzn.źe
był on nieprawidłowo skonfigurowany.To,źe jest po angielsku,nie świadczy,źe nie moźna go ok skonfigurować.Poza tym,jest to tak znany w USA i popularny program,źe aź dziw...... 8)
był on nieprawidłowo skonfigurowany.To,źe jest po angielsku,nie świadczy,źe nie moźna go ok skonfigurować.Poza tym,jest to tak znany w USA i popularny program,źe aź dziw...... 8)
po system mechaniku mi sie zaczeły robić gówniane zwisy
Śmiesznym jest,nazywanie System Mechanic "gównem".
Oczywiście,źe program ten jest do prawidłowo,w miarę, pracującego WXP.Tylko,źe posiadanie SM chroni
przed gównianymi zwisami....i tyle. 8)
PS.SM 3.7g
Oczywiście,źe program ten jest do prawidłowo,w miarę, pracującego WXP.Tylko,źe posiadanie SM chroni
przed gównianymi zwisami....i tyle. 8)
PS.SM 3.7g
Znalazłem powód , problemem okazał sie Imesh ( a dokładnie ta wersja którą posiadałem ), znalazłem inną i wszystko działa juź normalnie
miałem system mechanik i sądzę źe to jest wielkie gówno. nic mi nie pomogło tylko narobiło kłopotów ale przy dobrze działającym windowsie a ty jak tam ci coś nie działa to moźe prubujn moźe akurat ci pomoźe
A jak masz z pamięcią?
Poza tym,wgraj sobie System Mechanic 3.7g i uporządkuj wszelkie dziadostwo na dysku.
Wesołych Świąt!!
Poza tym,wgraj sobie System Mechanic 3.7g i uporządkuj wszelkie dziadostwo na dysku.
Wesołych Świąt!!
Strona 1 / 1