problem z dzialaniem internetu
mam neostrade 128 i od czasu przeinstalowania systemu powazny problem z polaczeniami z netem. popolaczeniu sie z netem po paru minutach predkosc polaczenia drastycznie spada do kilkdziesiaciu bitow na sekunde. nie jestem w stanie otworzyc zadnej strony www. antywiry niczego nie wykrywaly, probowalem rowniez adaware (cos tam znalazl ale nic nie pomoglo). zadzwonilem na infolinie i powiedzieli mi zebym pod dosem wpisal komende "netstat –a" i mialo podobno wyskoczyc okolo 15 linii, jesli wyskoczy wiecej to znaczy ze komputer jest zainfekowany (tak powiedzial koles w infolinii). wyskoczylo od zarabania takich linii: TCP potrek–givxx40:5000 piotrek–givxx40:0 NASŁUCHIWANIE. ludzie pomozcie bo zwariuje z tym komputerem.
Odpowiedzi: 7
Tak sie stało poniewaz na porcie 135 siedza znane robaki (Sasser, Blaser, Spybot... ) i "pchaja" sie
Poinstaluj poprawki z WU, Service Packa
Poinstaluj poprawki z WU, Service Packa
dzieki, pomoglo. powiedz mi czemu tak sie zrobilo?
Patrz na port 135
Sciagnij program Windows Worms Doors Cleaner i zamknij go
Sciagnij program Windows Worms Doors Cleaner i zamknij go
doaje plik txt z tym co wyskakuje po zapodaniu tej komendy
doaje plik txt z tym co wyskakuje po zapodaniu tej komendy
Tych z TP nie ma co słuchać. Czasami pomagają, ale tylko czasem. Wiem z własnego doświadczenia. Teź mam neo 128
Zrob loga z netstat
start >> uruchom >> cmd /c netstat –an > Pulpit etstat.txt
Zapodaj go na forum + log z HJT
Wielu uzytkownikow neo ma identyczne objawy i w wielu przypadkach nie jest to wcale spowodowane zasyfionym systemem
start >> uruchom >> cmd /c netstat –an > Pulpit etstat.txt
Zapodaj go na forum + log z HJT
Wielu uzytkownikow neo ma identyczne objawy i w wielu przypadkach nie jest to wcale spowodowane zasyfionym systemem
Strona 1 / 1