Problem z dyskiem
Co to moze byc ze komp strasznie mi sie wlecze przy operacjach dyskowych typu kopiowanie przenoszenie plikow itp?? Jak to naprawic? Plik strony mam dobrze ustawiony transfer na DMA a fizycznie dysk nie jest spaprany a przy ponownym reinstalowaniu windowsa juz wszystko ladnie dziala? PROSZE O POMOC!! :( :idea: :?:
Odpowiedzi: 5
command:ja bym ci radził uruchomić w dosie scandisk i zeskanować całą powierzchnię wszystkich dysków,albo usunąć je wszystkie w fdisk i odnowa wstawić.Potem sformatować i zobacz jak będzie chodziło.jak cośjeszcze nie tak to do serwisu
Pozdrawiam:)
you_killed_kenny:Co to moze byc ze komp strasznie mi sie wlecze przy operacjach dyskowych typu kopiowanie przenoszenie plikow itp?? Jak to naprawic? Plik strony mam dobrze ustawiony transfer na DMA a fizycznie dysk nie jest spaprany a przy ponownym reinstalowaniu windowsa juz wszystko ladnie dziala? PROSZE O POMOC!! :( :idea: :?:
ja bym ci radził uruchomić w dosie scandisk i zeskanować całą powierzchnię wszystkich dysków,albo usunąć je wszystkie w fdisk i odnowa wstawić.Potem sformatować i zobacz jak będzie chodziło.jak cośjeszcze nie tak to do serwisu
Niestety albo Stety ale juz zrobilem :( aha i to tez nie jest napewno kwestia ramu bo mam 512 na DDR
Defragmentacja powinna pomóc. :P
Defragmentacja powinna pomóc. :P
Strona 1 / 1