problem z dxdiag
Witam!!!
Gdy testuje modul drect 3D i direct draw komputer sie haczy. Widoczne jest to rowniez w grach.
Dxdiag nie wykazuje zadnych problemow.
Dodam ze testowanie jak i granie w poprzednim systemie Windows ME bylo idealne.
Pentium 700
Karta troche stara Riva TNT2 ale w ME chodzila probowalem pelno sterownikow i nic ciagle to samo
128 RAM
Gdy testuje modul drect 3D i direct draw komputer sie haczy. Widoczne jest to rowniez w grach.
Dxdiag nie wykazuje zadnych problemow.
Pentium 700
Karta troche stara Riva TNT2 ale w ME chodzila probowalem pelno sterownikow i nic ciagle to samo
128 RAM
Odpowiedzi: 4
Własnie probowałem to zrobic (directx 9.0b) i nic jak bym nic nie robil :(
Dlaczego instalacja dx sie nie powiodla???????
Dlaczego instalacja dx sie nie powiodla???????
Anonymous:A jezeli mam kilka starych plikow w direct tzn z tymi zoltymi trojkątami to zmienia cos? A jesli tak to jak je usunąć????
Zainstalowac DX w nowszej wersji – ten pakiet jest nadpisywany.
A jezeli mam kilka starych plikow w direct tzn z tymi zoltymi trojkątami to zmienia cos? A jesli tak to jak je usunąć????
Anonymous:Witam!!!
Gdy testuje modul drect 3D i direct draw komputer sie haczy. Widoczne jest to rowniez w grach.Dxdiag nie wykazuje zadnych problemow.
Pentium 700
128 RAM
A po dziale sądząc to windows XP.
O ile jeszczem oźna nad procesorem przejść do porządku to nad ilością pamięci juź nie.
To co dobre dla w9x/ME trzeba – najmnarniej – podwoić dla w2k/XP.
O grafice juź pisać nie będę.
Teoretyczniem ozesz przeprowadzić tuning systemu by go maksymalnie odciązyć, ale przy tej konfiguracji to teź za wiele nie przyniesie.
Strona 1 / 1