problem z dostaniem sie do systemu XP
Witam, mam problem z dostaniem sie do systemu Win XP, na kompie jest zainstalowany system i dodatkowo klient Novell , po uruchomieniu systemu dochodze do ekranu "Nacisnij Ctrl+Alt+Del" aby sie zalogowac , po wpisaniu nazwy uzytkownika i hasla , widoczna jest proba wejscia do systemu, pojawia sie pulpit bez zadnych jeszcze ikonek i slychac dzwiek zakonczenia pracy w systemie i na moment pojawia sie napisa ze nastepuje wylogowywanie , nastepnie znow mamy ekran "Nacisnij....aby sie zalogowac" , dysk podpinany byl do innego kompa, skanowany roznymi anty virusami, cos nawet wylapal ale to nic nie zmiania w przypadku podpiecia tego dysku jako glownego, objawy sa te same , mam problem bo nic nie moge z tym zrobic, sprawdzic rejestru czy moze cos siedzi w autostarcie itp. Moze ktos mial cos podobnego lub ma pomysl na uruchomienie systemu i zadzialanie jakims narzedziem aby tego uniknac bez utraty danych i ponownego instalowania systemu
bede bardzo wdzieczny, pozdrawiam
bede bardzo wdzieczny, pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Temat przerabiany na forum kilka razy
Z slowo kluczowe w szukajce wpisz sobie: 'wylogowuje' i zaznacz dział Windows XP
Z slowo kluczowe w szukajce wpisz sobie: 'wylogowuje' i zaznacz dział Windows XP
sorki, zapomnialem dodat ze w kazdym trybie juz uruchamialem xp i zawsze jest dokladnie tak samo, nawet przy wyborze ostatniego poprawnego uruchomienia tez nic to nie daje
moze ktos wpadnie na pomysl jaki plik wykasowac kiedy bede mial podlaczony ten dysk do innego kompa aby po ponownym podlaczeniu go jako glowny nie robil mi automatycznego wylogowania abym mogl zobaczyc jego rejestr itp. nie zalezy mi na komkretnych ustawieniach tj pulpit itp tylko na poczcie , dokumentach, i programach zainstalowanych
pozdrawiam
moze ktos wpadnie na pomysl jaki plik wykasowac kiedy bede mial podlaczony ten dysk do innego kompa aby po ponownym podlaczeniu go jako glowny nie robil mi automatycznego wylogowania abym mogl zobaczyc jego rejestr itp. nie zalezy mi na komkretnych ustawieniach tj pulpit itp tylko na poczcie , dokumentach, i programach zainstalowanych
pozdrawiam
spróbuj dostac sie przez tryb awaryjny
Strona 1 / 1