Problem z dodaj/usun po sp1
Witam!
Problem jak w temacie. Po instalce na XP Corp SP1 po nacisnieciu dodaj/usun... w Panelu Sterowania wywala mi komunikat: Parser Message – Value creation faild" at line 272 :cry:
Moze ktos wie o co chodzi..... :?: (oczywiscie moge odinstalowac "recznie" czy przez Tweak XP, ale wolalbym zeby Panel tez dzialal bez bledow)
Problem jak w temacie. Po instalce na XP Corp SP1 po nacisnieciu dodaj/usun... w Panelu Sterowania wywala mi komunikat: Parser Message – Value creation faild" at line 272 :cry:
Moze ktos wie o co chodzi..... :?: (oczywiscie moge odinstalowac "recznie" czy przez Tweak XP, ale wolalbym zeby Panel tez dzialal bez bledow)
Odpowiedzi: 5
Tak,miałem AntiVirenKit 11.05 Proffesional.I wszystkie wpuścił i źywił...i nie reagował.Dopiero
antytrojan je wywalił,a AVK 11 wyraźnie zrobił się
rzeźki,jak staruszek 78 letni.Póki co,poszedł do domu starców...
Pozdrawiam.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Róźne przypadki chodzą po komputerach...to teź ludzie./Apis McDonald/
antytrojan je wywalił,a AVK 11 wyraźnie zrobił się
rzeźki,jak staruszek 78 letni.Póki co,poszedł do domu starców...
Pozdrawiam.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Róźne przypadki chodzą po komputerach...to teź ludzie./Apis McDonald/
To co ty tire wogule kiedys nie posiadałęs programu AV ze ci wleciały trojanki :d
Dark A ma rację.Ale moje wszelkie doświadczenia z dziwnie złą pracą XP przemawiały za trojankami.....których wreszcie znalazłem,cholera,3 sztuki!!!!Wywaliłem,zabezpieczyłem,kontroluję,chodzi jak Honda Sport.Polecam NOD32/pr.antywir/antytrojanowy /www.dagma.com.pl/ oraz TrojanAnty–Trojan –––www.chip.pl
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Eno tire bez przesady z tymi trojanami :D.Kolega chyba zabezpieczył sie juz w jakis program Antyvirusowy.A co do uninstalacji to zeden program nie jest dobry bo radze zauwazyc ze mimo iz odinstowaliscie takowy program to jego katalog dalej znajduje sie tam gdzie sie znajdował i zostało jeszcze w nim kilka plikow.
Mozliwe jest ze ty cos namieszałes w TweakXp i dlatego.
Mozliwe jest ze ty cos namieszałes w TweakXp i dlatego.
Cze.Uwaźaj.U mnie ten przyrząd o mało nie uszkodził dysku!!!!!!!!!!!!!!Lepiej wgraj Uninstall Programs,
a poza tym nie masz moźe trojanka?
a poza tym nie masz moźe trojanka?
Strona 1 / 1