Problem z DirectX
I z nowu problem,tym razem z DirectX pod XP.Wchodzę w narzędzie diagnostyczne DirectX i próbuję zrobić test modułu Direct 3D ale niestety zamiast kolorowego sześcianu z logo DirectX pokazuje się napis"test został anulowany poprzez naciśniecie klawisza" a ja nic nie naciskałem.Ten sam test zrobiłem na win98 i poszedł.Na obydwu systemach mam DirectX 8.1 moźe to dlatego na XP nie chodza mi prawie źadne gry.Co robić i co jest nie tak?
Odpowiedzi: 12
A ja "na chłopski rozum" uwaźam, źe skoro wyskakuje ci komunikat o anulowaniu testu poprzez naciśnięcie klawisza, to problem tkwi w sterownikach od klawiatury. Pewnie masz jakąś odbajerzoną klawiaturę z kupą przycisków. Zainstaluj standardowe windowsoskie stery i powinno wszystko działać jak naleźy.
miałem ten sam problem. Błąd powodował mi norton personal firewall 2003,kiedy go usunąłem wszystko wróciło do normy
nic nie dalo problem jak był tak jest
to moze pociagnij nowsze stery pod XP od MSI (na ich stronie firmowej) – bodajze na www.msi.com.tw
to moze pociagnij nowsze stery pod XP od MSI (na ich stronie firmowej) – bodajze na www.msi.com.tw
robiłem format i dalej jest to samo,stery mam orginalne z płyty do karty(MSI G4MX 440)Stery NVIDI 28.32 nie chca się zainstalować na te co mam(6.13.10.3000).I o dalej?
format to raczej ostatecznosc........ na jakich sterownikach jedziesz ??? (k. graf) sciagnij sterowniki oficjalne od karty graficznej
jeszcze pytanko : nainstalowales jakiegos DX na winXP??
format to raczej ostatecznosc........ na jakich sterownikach jedziesz ??? (k. graf) sciagnij sterowniki oficjalne od karty graficznej
hmm, mysle ze, tylko magiczny formacik moze ci pomoc .... :twisted:
no pomoźe mi ktoś :?: :(
Strona 1 / 1