Problem z Direct Connect ++, – proszę zobaczcie.

Nie wiem co się stało, wszystko było w porządku, jednak dzisiaj nagle niespodziewanie wyskoczył mi taki oto błąd w DC++:
""

Więc, zainstalowałem od nowa (nowsze wersje/starsze wersje),resetowałęm kompa, ściągałem nowe z instalką lub spakowane juź, sprawdzałem na stronie naszego HUBa czy moźę czegoś nie zawaliłem, ale nie, wg mnie jest to błąd w programie, tera zpojawia się z akaźdym uruchomieniem (albo kiedy udostępniam pliki, gdy hash'uje ich listę) klikam czy na "YES" czy teź na "NO" i efekt ten – sam zamyka mi sie program. Moje pytanie... wiesz co robić? Acha, jeszcze jedno... po wpisaniu Nicka itp rzeczy w nowym kliencie (czy jak to się mówi) nic nie wyskakuje, łącze się z Hubem – wyśietla mi sie ten jakby 'ekran powitalny' z zasadami itp.... i potem od razu napis: "
*** Połączenie zamknięte". I gdy jak mówiłem chce jakies pliki udostepnić to ten komunikat, co tez nie zmienia faktu, ze coś się zje... psuło. Co robić?

Odpowiedzi: 2

Dobrze, Angielski teź znam. Ale co mam zrobić?
BUNCH
Dodano
25.03.2006 13:03:53
Przecieź pisze, źe log błędu exeptioninfo.txt znajduje się w katalogu gdzie plik wykonywalny, i moźesz go wysłać (uplodować) na stronie http://dcplusplus.sf.net/crash/ , i nie zgłaszać bugu dopuki nie spróbujesz znaleść rozwiązania na ich stronach.
w84u
Dodano
24.03.2006 23:06:39
BUNCH
Dodano:
24.03.2006 22:55:57
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1