Problem z deinstalacja
Podczas instalowania gry zwiesil mi sie komp, wiec dalem reseta. Jak pozniej sie okazalo czesc zainstalowanej gry pozostala i gdy probuje ja odinstalowac pojawi mi sie nastepujacy komunikat:
"'d:gryFallout TacticsUnist.isu' nie jest prawidlowym plikiem opisu instalacji lub dane zostaly uszkodzone. Usuwanie nie moze byc kontunowane."Czy ma ktos pomsysl jak w pelni moge usunac ta gre ?, przeinstalowywanie takze nie chce dzialac.
"'d:gryFallout TacticsUnist.isu' nie jest prawidlowym plikiem opisu instalacji lub dane zostaly uszkodzone. Usuwanie nie moze byc kontunowane."Czy ma ktos pomsysl jak w pelni moge usunac ta gre ?, przeinstalowywanie takze nie chce dzialac.
Odpowiedzi: 2
Uruchom edytor rejestru (start/uruchom/regedit) wyszukaj wszystkie wpisy dotyczące fallout tactics i je usuń. Potem usuń folder z grą.
Na wszelki wypadek zrób sobie przed zabawą z rejestrem punkt przywracania systemu.
Na wszelki wypadek zrób sobie przed zabawą z rejestrem punkt przywracania systemu.
Raz to to, ze problem nie dotyczy systemu a jest w dziale jemu poswieconym (wiec leci na swoje miejsce) a dwa, to to, ze chyba teraz musisz uzyc jakiegos programu do czyszczenia rejestru z niepotrzebnych wpisow. Cos w rodzaju RegCleaner.
Strona 1 / 1