Problem z deinstalacją The Bat!
Witam. Mam problem z deinstalacją programu The Bat! Professional w wersji 3.0.2.10 (z płyty czasopisma KŚ Ekspert). Nie chcę używać już tego pogramu więc postanowiłem usunąć go z dysku. Jest jednak problem, bo program ten nie posiada żadnego deinstalatora. Wiem, że można to zrobić w inny sposób grzebiąc w rejestrze, ale nie znam się na nim na tyle dobrze, żeby zrobić to samemu. W panelu sterowania jest ten program widoczny ale obok niego nie ma guziczka "Usuń".
Mam system Windows XP SP2 uaktualniany na bierząco.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję za wszystkie próby pomocy. Pozdrawiam serdecznie.
Przepraszam ale mój wcześniejszy post nie był wcześniej widoczny w spisie postów, pomyślałem, że coś zrobiłem nie tak. Ale teraz widzę, że już jest tamten post więc proszę o usunięcie tego topicu. Przepraszam za kłopot.
Mam system Windows XP SP2 uaktualniany na bierząco.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję za wszystkie próby pomocy. Pozdrawiam serdecznie.
Przepraszam ale mój wcześniejszy post nie był wcześniej widoczny w spisie postów, pomyślałem, że coś zrobiłem nie tak. Ale teraz widzę, że już jest tamten post więc proszę o usunięcie tego topicu. Przepraszam za kłopot.
Odpowiedzi: 1
a zobacz czy w katalogu gzie zainstalowany jest TheBat nie ma deinstalatora
lub w spisie programów start>wszystkie programy
a jak nie to spróbuj deinstalacji programem RegCleanerem
jak nie to usuń ręcznie cały katalog i poszukaj systemową szukajką co jeszcze zostało na dysku po programie i przeczyść rejestr np;RegCleanerem
a jak co to użyj programu Unlocker
a jak nie to spróbuj deinstalacji programem RegCleanerem
jak nie to usuń ręcznie cały katalog i poszukaj systemową szukajką co jeszcze zostało na dysku po programie i przeczyść rejestr np;RegCleanerem
a jak co to użyj programu Unlocker
Strona 1 / 1