Problem z defragmentacją
Przy próbie defragmentacji partycji sieciowej pojawia mi się taki komunikat:
"Nie moźna zdefragmentować tego woluminu tylko do odczytu"
I co wy na to?
"Nie moźna zdefragmentować tego woluminu tylko do odczytu"
I co wy na to?
Odpowiedzi: 8
ja mialem podobny problem tylko u mnie nie mogl zainicjalicowac analizy dysku probowalem wszystkiego az w koncu tak juz mialem namieszane ze musialme przeinstalowac system i to pomoglo ale moze to u ciebie nie bedzie potrzebne, sprobuj executive diskpeeper pro jest to jeden z lepszych programow do defragmentacji moze on pomoze pzdr
nikt nie jest omylny
GAGMAN'ie :wink:
GAGMAN'ie :wink:
Formatowania chciałbym uniknąć, bo źe to mogę zrobić to wiem. Co do softwaru, tom skazany niestety jest na systemowego defragmentatora– komputer uźywany jest w firmie, gdzie nie ma funduszy na dodatkowe oprogramowanie.
Marek
Marek
ejarko:a probowales partition magiqiem 7 :wink:
ten program robi wszystko z twoim dyskiem 8)
on powien dac sobie rade 8)
zawsze mozesz wlozyc plytke instalacyjna xp i z niej sformatowac sobie partycje *usunac dokladniej mowiac i od nowa zamontowac* jak nic juz nie pomoze
O cym Ty kolego piszesz?
Marekz:Przy próbie defragmentacji partycji...
a probowales partition magiqiem 7 :wink:
zawsze mozesz wlozyc plytke instalacyjna xp i z niej sformatowac sobie partycje *usunac dokladniej mowiac i od nowa zamontowac* jak nic juz nie pomoze
pozdrawiam jarek 8)
pozdrawiam jarek 8)
Jakiego programu do defragmentacji uźywasz?
Oczywiście w moim pierwszym poscie chodzi o "partycję systemową", a nie "sieciową"– sorki.
Niestety nie da się odznaczyć wszędzie "tylko do odczytu"
Niestety nie da się odznaczyć wszędzie "tylko do odczytu"
wez nie do odczytu
Strona 1 / 1