Problem z debugowaniem!!
Witam,
otwierajac storne www otwiera mi sie okienko o nastepujacej tresci: "Wystąpił bład w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz 0. Bład: 'New window'jest pusty lub nie jest obiektem"
lub "Wystąpił bład w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz 0. Błąd: Bład składni."
i jeszcze jedno "Wystąpił bład w czasie.... Błąd: ocekiwano obiektu"
Problem ten wystepuje na wiekszosci stron ktore otwieram, a takze jezeli najade kursorem na aktywne menu na stronie. Co zrobic zeby nie wyswietlaly mi sie te denrwujace komunikaty?
Z gory dziekue z a odpowiedz
A.M[/img]
otwierajac storne www otwiera mi sie okienko o nastepujacej tresci: "Wystąpił bład w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz 0. Bład: 'New window'jest pusty lub nie jest obiektem"
lub "Wystąpił bład w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz 0. Błąd: Bład składni."
i jeszcze jedno "Wystąpił bład w czasie.... Błąd: ocekiwano obiektu"
Problem ten wystepuje na wiekszosci stron ktore otwieram, a takze jezeli najade kursorem na aktywne menu na stronie. Co zrobic zeby nie wyswietlaly mi sie te denrwujace komunikaty?
Z gory dziekue z a odpowiedz
A.M[/img]
Odpowiedzi: 5
Zone alarm blokuje ci uruchamianie skryptów java i activeX. Musisz mu ustawic mniejszy stopien blokowania tych skryptów.
Zaznaczylem, pomaga ale nie do konca. Komunikat nie wyskakuje ale menu (np. to ze strony głownej www.centrumxp.pl to po lewej stronie) nie dziala poprawnie, tzn. po najechaniu kursorem nie rozwijaja sie podtematy. Wiec pozostaje chyba tyko konfiguracja Firewall'a o ktorej nie mam pojecia,
dzieki za wszystkie odpowiedzi
A.M
dzieki za wszystkie odpowiedzi
A.M
Miałem na myśli zaznaczenie pozycji V – Wyłącz debugowanie skryptu.
Gdyby to nie pomogło to spróbuj przywrócić ustawienia domyślne IE.
Jeśli problem ustępuje po wyłączeniu PF to moźe jego konfiguracja jest nie właściwa.
Jeśli problem ustępuje po wyłączeniu PF to moźe jego konfiguracja jest nie właściwa.
Miałem na myśli zaznaczenie pozycji V – Wyłącz debugowanie skryptu.
W ocpjach znalazlem tylko wylacz debugowanie skryptu i mam to odznaczone. Problem ten znika gdy wylacze firewall (zoneAlarm)
Strona 1 / 1