Problem z czytnikiem SD na USB

Po zainstalowaniu czytnik jest wykrywany i instalowany, lecz karta jest widziana jako pusta, co więcej nie jest wyświetlana jako dysk przenośny.

Próbuje jej przypisać literę dysku w "Zarządzaniu dyskami", lecz dostaję komunikat: "Operacja nie została zakończona p[omyślnie, poniewaź partycja lub wolumin nie sa włączone. aby włączyć partycję lub wolumin uruchom ponownie komputer". Nie musze dodawać, źe ponowne uruchomienie nie pomaga. Na karcie mam dość istotne dane, więc wolałbym jej nie formatować (nawet nie wiem czy to by pomogło)...

Czytnik i karta są ok, karta działa mi w telefonie bez problemu, czytnik teź działa, bo przecieź 30 minut wcześniej przed instalacją SP2 wszystko działało :/

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale równierz w liscie sprzetu pokazuje, źe nie działa poprawnie "Kontroler magistrali zarządzania systemem" – przy próbie zainstalowania sterowników do niego z oryginalnej płytki Abita otrzymuje komunikat "Odmowa dostępu" – nba koncie admina i w trybie awaryjnym równieź...

Odpowiedzi: 3

Rozumiem no ale moźe warto sobie to zreinstalować będzie chodzić szybciej :)
Qper
Dodano
24.04.2006 19:53:21
Mam juz nawet taką zintegrowaną płytkę, ale nie bardzo widzi mi się reinstalacja systemu... Po ponad 1,5 roku instalacji innego softu nie czuje sie na siłąch wszystko to odtwarzać :–)
the_woocash
Dodano
24.04.2006 13:00:18
Zintegruj sobie XP z SP2 i zainstaluj ponownie. To jest raczej kwestja zrytego systemu. Tak jest jak się instaluje bezpośrednio SP2 na juź działający XP. Zintegorwany SP2 o wiele lepiej chodzi. poszukaj linków na centrumxp.pl. Oni fajnie opisują jak zintegować SP2 z XP
Qper
Dodano
24.04.2006 10:43:11
the_woocash
Dodano:
23.04.2006 17:23:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1