Problem z chowaniem gier do paska
Witam.Moj problem polega na tym,ze chwile po uruchomieniu gru ,chowa sie do paska,po przywroceniu znowu wskakuje na chwile i chowa sie spowrotem.Dzieje sie tak głównie z grami ze stajni EA.Dodam jeszcze,ze dzieje mi sie tak od kiedy zmienilem karte z Gefroce na Radeona. Zmiana sterownikow nic nie dała :(
Odpowiedzi: 6
Wydaje mi sie ze ta minimalizacje moze powodowac jakis wpis w rejestrze.Przelecialem SpySubtract i narazie problem znikł
Kumpel ma taki sam problem. Gry sie chowaja do paska, czasem jakies niebieskie ekrany. Przy Medal of Honor (po uruchomieniu komputera) wyskakuje brak zgodnosci karty z directx.
Karta grafiki: GeForce 6600 chyba Leadteka
uP: Athlon 64
Mial ktos podobne problemy?
Karta grafiki: GeForce 6600 chyba Leadteka
uP: Athlon 64
Mial ktos podobne problemy?
tez mam ten problerm :x
W systemie sa zainstalowane ok.Dodam,ze przed włoźeniem nowej karty,przed wylaczeniem kompa wywalilem stara z systemu,tak ze powinno byc wszystko ok.Sprawdzalem sterowniki ATI jak i OMEGA,problem jest ten sam i tylko na grach EA
Być moźe pozostało coś po GeForce. Odinstaluj istniejące sterowniki równieź te od Radka restart i zainstaluj ponownie. Sprawdź w menedźerze urządzeń czy karta zainstalowała się poprawnie czy tylko jako VGA postawowa. Gdyby tak było trzeba zainstalować inny sterownik.
Być moźe pozostało coś po GeForce. Odinstaluj istniejące sterowniki równieź te od Radka restart i zainstaluj ponownie. Sprawdź w menedźerze urządzeń czy karta zainstalowała się poprawnie czy tylko jako VGA postawowa. Gdyby tak było trzeba zainstalować inny sterownik.
Strona 1 / 1