Problem z chowaniem gier do paska

Witam.Moj problem polega na tym,ze chwile po uruchomieniu gru ,chowa sie do paska,po przywroceniu znowu wskakuje na chwile i chowa sie spowrotem.Dzieje sie tak głównie z grami ze stajni EA.Dodam jeszcze,ze dzieje mi sie tak od kiedy zmienilem karte z Gefroce na Radeona. Zmiana sterownikow nic nie dała :(

Odpowiedzi: 6

Wydaje mi sie ze ta minimalizacje moze powodowac jakis wpis w rejestrze.Przelecialem SpySubtract i narazie problem znikł
Kuchcik
Dodano
21.02.2005 14:12:43
Kumpel ma taki sam problem. Gry sie chowaja do paska, czasem jakies niebieskie ekrany. Przy Medal of Honor (po uruchomieniu komputera) wyskakuje brak zgodnosci karty z directx.
Karta grafiki: GeForce 6600 chyba Leadteka
uP: Athlon 64

Mial ktos podobne problemy?
zeke
Dodano
19.02.2005 13:59:21
tez mam ten problerm :x
bajzon
Dodano
17.02.2005 21:30:04
W systemie sa zainstalowane ok.Dodam,ze przed włoźeniem nowej karty,przed wylaczeniem kompa wywalilem stara z systemu,tak ze powinno byc wszystko ok.Sprawdzalem sterowniki ATI jak i OMEGA,problem jest ten sam i tylko na grach EA
Kuchcik
Dodano
17.02.2005 19:25:41
Być moźe pozostało coś po GeForce. Odinstaluj istniejące sterowniki równieź te od Radka restart i zainstaluj ponownie. Sprawdź w menedźerze urządzeń czy karta zainstalowała się poprawnie czy tylko jako VGA postawowa. Gdyby tak było trzeba zainstalować inny sterownik.
Endrju
Dodano
17.02.2005 17:34:03
Być moźe pozostało coś po GeForce. Odinstaluj istniejące sterowniki równieź te od Radka restart i zainstaluj ponownie. Sprawdź w menedźerze urządzeń czy karta zainstalowała się poprawnie czy tylko jako VGA postawowa. Gdyby tak było trzeba zainstalować inny sterownik.
Endrju
Dodano
17.02.2005 17:34:03
Kuchcik
Dodano:
17.02.2005 16:48:33
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1