Problem z CDRomem
Kilka dni temu wgrałem windowsa XP prof.
Mam taki problem wkładam płyte do napedu CD i odczytuje wszystkie pliki na płycie bez problemu, nastepnie zmieniam płytę a tu wyswietlają mi sie pliki z poprzedniej płyty.
Bradzo prosze kolegów o pomoc problem jest bardzo dokuczliwy.
na jednej tasmie mam podłączony CDRom i nagrywarkę z nagrywarka nie mam takich problemów.
Niestety nie znalazłem na forum takich tematów i prosze o pomoc. :shock:
pozdrawiam
menmirek
Mam taki problem wkładam płyte do napedu CD i odczytuje wszystkie pliki na płycie bez problemu, nastepnie zmieniam płytę a tu wyswietlają mi sie pliki z poprzedniej płyty.
Bradzo prosze kolegów o pomoc problem jest bardzo dokuczliwy.
na jednej tasmie mam podłączony CDRom i nagrywarkę z nagrywarka nie mam takich problemów.
Niestety nie znalazłem na forum takich tematów i prosze o pomoc. :shock:
pozdrawiam
menmirek
Odpowiedzi: 6
FAtman jesteś wielki , bardzo dziekuje za pomoc.
a tak na marginesie to ja nic wcześniej nie grzebałem w magazynie wymiany nie wiem skąd ten problem. :lol: :lol: :lol: :D
pozdrawiam
menmirek
a tak na marginesie to ja nic wcześniej nie grzebałem w magazynie wymiany nie wiem skąd ten problem. :lol: :lol: :lol: :D
pozdrawiam
menmirek
Juź wiem eureka kiedys teź miałem taki problem gdy bawiłem sie z "magazynem wymiany" po prostu coś wcisnołem i po wyłoźeniu płyty z napędu ona i tak była niby w srodku chodzi o to źe jest to na przykład uźyteczne przy robieniu backupów . Wystarczy źe pobawisz się z w zarządzanie kompem "compmgmt.msc" na zakładce "magazynem wymiany". I wysuniesz tam odpowiednim przyciskiem poleceniem moźe znajdziesz to w menu kontekstowym "wysuń nosnik" daną płyte.
A jak nie chcesz ci sie bawić to przeinstaluj to chyba jest prostsze.
A jak nie chcesz ci sie bawić to przeinstaluj to chyba jest prostsze.
EL NINO moźe jeszce jakieś sugestie.
Wykonałem to co mi napisałeś i niestety problem pozostał.
prosze o pomoc,
pozdrawiam
menmirek
Wykonałem to co mi napisałeś i niestety problem pozostał.
prosze o pomoc,
pozdrawiam
menmirek
dziekuje za odpowiedź po powrocie z pracy przetestuje to
pozdrawiam
menmirek
pozdrawiam
menmirek
Tu nie chodzi o instalacje systemu :wink: .
menmirek,
nie masz wylaczonego autostartu CD ? Poza tym sprobuj usunac w Menedzerze urzadzen naped i zrestartuj komputer, niech go ponownie zainstaluje.
menmirek,
nie masz wylaczonego autostartu CD ? Poza tym sprobuj usunac w Menedzerze urzadzen naped i zrestartuj komputer, niech go ponownie zainstaluje.
Powiedz o twoim problemie więcej :evil: czy dokonujesz czystej instalacji bo jak ta to system instaluje się z pierwszego cd–romu. A tak wogule to dlaczego zmieniasz płyte.
Strona 1 / 1