problem z CDROM

Witajcie!! Mam kłopot z napędem DVD-RW, nie czyta płyt pod WIN XP HOME PL legalny oczywiście. Głupota polega na tym że napęd czyta płytkę jak się ją wkłada z włączeniem komputera i jest widoczna pod WIN XP, ale po wyjęciu i ponownym włożeniu już jej nie czyta. Wywalałem sterowniki i instalowałem od nowa, podmieniałem napęd i nic. CO PROPONUJECIE - POMOCY [i][color=darkred]Nie wiem w jakim celu zakładasz takie same tematy 2X - ten z późniejszą godziną wyleciał. -Seeker-[/color][/i]

Odpowiedzi: 3

Rozwiązanie już mam. Głupota pół dnia siedzenia, DemonCD blokował napęd. Po odinstalowaniu wszystko gra. Temat zamknięty
misiof1
Dodano
27.01.2008 17:29:17
Dziękuję za przeniesienie, ale teraz czy ktoś ma pomysł na rozwiązanie mojego problemu. Dzięki
misiof1
Dodano
27.01.2008 14:41:25
Ten jest pomyłkowo założony, problem dotyczy Win XP, a nie Visty. Więc jak usuwacie posty to może warto przeczytać problem i usunąć ten zły. Problem jest poważny, więc uważam że usunięcie go z forum dla XP było nie w porządku. [color=darkred][i]Temat można przenieść , co właśnie uczyniłem. -Seeker-[/i][/color]
misiof1
Dodano
27.01.2008 12:41:34
misiof1
Dodano:
26.01.2008 23:44:52
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1