problem z cd–rom
mam problem z cd–rom (mam dvd–rom) gdy wkladam plyte wogole nie dziala (nawet nie slychaj zeby plyta sie rozkrecala) w moj komputer/info. o systemie/menadzer urzadzen/ to tam jest wszystko w porzadku nie wiem co moze byc przyczyna.rozebralem komputer, wyjalem cd–rom, przeczyscillem caly cd–rom razzem z laserem (delikatnie) fajna miekka jedwabna sciereczka wkladam plyte ale nic wkladam druga plyte (i dziala) ta plyta jest czysta jakby byla kupiona ze sklepu kilka sekund temu ale jak odtwarzam muzyke to sie tnie jakby byla porysowana (a na wiezy gra normalnie bez zaciecie)
Odpowiedzi: 9
nie mam kumpli :( a format C nic nie pomogl bo juz mialem :lol: [/url]sprawdz ja moze u jakiegos kumpla
heh... nie kur(.)ujcie w moim kierunku... po prostu plytka jest nie warta zachodu... sprawdz ja moze u jakiegos kumpla... a jak nie to najlepsza metoda na smroda... : "F_O_R_M_A_T_C:\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wszystko jest bardzo dobrze podłączone 8)
No cóź dvd–romik do śmietnika!!!! buhahahahaha I mówie ci ,źebyś nie czyścił!! A sprawdź jak masz podłączone wszystko :? To znaczy jak jest dysk i dvd–rom:? Moźe czasami to być problem !! Ja miałem tak ni raz!!
Pozdro.:wink:
Nicolahenko:Kuzi kur.... od kiedy cd–rom dvd–rom wie jaką marke płyty wkładasz do cd–romu??? :evil: Jesteś niepowaźny:?A podrugie to się zaczyszczenie laserów itp. nie bierz ,bo źle złorzysz i będzie AMBARAS!! hehe Odaj na gwar. jak masz! A po drygie to teź moźna wejść w coś takiego jak szukajka oraz google!! Przewijły się takie tematy!!
tak apropo to akurat niektóre płytki sa nietolerowane i nie chodzi tutaj bynajmniej o to czy romik rozpoznaje firmę
a po drugie to co z tego źe w menedźerze masz wykryty dvd–rom...jak będzie laser do kitu to i tak ci płytki nie odczyta
juz rozkrecilem i przeczyscielm ale bez zmian
Kuzi kur.... od kiedy cd–rom dvd–rom wie jaką marke płyty wkładasz do cd–romu??? :evil: Jesteś niepowaźny:?A podrugie to się zaczyszczenie laserów itp. nie bierz ,bo źle złorzysz i będzie AMBARAS!! hehe Odaj na gwar. jak masz! A po drygie to teź moźna wejść w coś takiego jak szukajka oraz google!! Przewijły się takie tematy!!
DVD–rom ale wczesniej wszystko dzialalo a firma to LG
to wreszcie masz cd–rom czy dvd–rom ?? bo jezeli dvd... to moze on nie czytac poprostu nie ktorych marek plyt... ja np. tak mam =[
a jakiej firmy jest ten CD\DVD–rom??
a jakiej firmy jest ten CD\DVD–rom??
Strona 1 / 1