Problem z BitComet
siemka!
mam taki problem gdy sciagam BitCometem to pojakis 10 min komp sie zawiesza ale gdy program nie jest wlaczony wszystko jest ok (nie zawiesz sie) co to moze byc ?? prosze o pomoc !!
mam taki problem gdy sciagam BitCometem to pojakis 10 min komp sie zawiesza ale gdy program nie jest wlaczony wszystko jest ok (nie zawiesz sie) co to moze byc ?? prosze o pomoc !!
Odpowiedzi: 12
Najpierw ściągasz TO
a potem Update 6
PS. Tak mi się wydaje bo nigdy nie ściągałem ale zainstaluj i zobacz.
a potem Update 6
PS. Tak mi się wydaje bo nigdy nie ściągałem ale zainstaluj i zobacz.
podaj mi jakis link co aby klikne i mi sie bedzie sciagalo bo nic nie umiem znalesc :/
P@WEŁ_1990:przeinstaloywalem juz na inne klijenty jest to samo
a w cpu zjamuje 5–10 % co to jest ta java sun ?? pierwszy raz takie cos slysze :oops:
http://java.sun.com/
:wink:
Ja mam coś podobnego tylko źe jak uruchamiam jakiś program który potrzebuje jave, lub jeśli wchodzę na chat to obraz gaśnie widać tylko wzkaźnik myszy. Mam jave Suna.
przeinstaloywalem juz na inne klijenty jest to samo
a w cpu zjamuje 5–10 % co to jest ta java sun ?? pierwszy raz takie cos slysze :oops:
zobacz czy w czasie pracy programów torrentowych java nie zuzywa całych zasobów cpu.
jesli tak sprubuj przeinstalowac. programy torrentowe najlepiej działaja z java sun.
jesli tak sprubuj przeinstalowac. programy torrentowe najlepiej działaja z java sun.
Coś czuje źe nic nie zrobisz. Moźe czeka Cię przesiadka na innego klijenta np. ABC torrent czy Bitlord. Na forum searchengines w dziale torrent chyba są opisywane programy :)
zawsze sie zawiesza moze wiesz co to moze byc ??
Ale całkiem się zawiesza, czy baaaardzo spowalnia
pomuszcie mi prosze !!
no ja tez mam xp+sp2
ja nie mam pojecia od czego to moze byc pierwszy raz sie ztakmi czym spodkalem :(
HELP ME!!
ja nie mam pojecia od czego to moze byc pierwszy raz sie ztakmi czym spodkalem :(
HELP ME!!
Witam!
Ja mam podobny problem. Mianowicie nie moge uzywac zadnego klienta torrenta bo przy kazdej probie pracy z nim restartuje mi sie modem. Jeszcze dziewniejsze jest to, ze inne programy jak eMule dzialaja bez problemu. Probowalem kilku klientow torrenta i za kazdym razem to samo.
A jaki masz system operacyjny? Ja probowalem na Win XP HOME SP2 i PRO SP2. Rowniez zagadkowe jest to, ze przed reinstalka mialem ten sam sys op i dzialalo bez problemu
Moze to jakies nowe zabezpieczenie windowsa. Ale mam latke na TCP i wylaczonego firewalla
Ja mam podobny problem. Mianowicie nie moge uzywac zadnego klienta torrenta bo przy kazdej probie pracy z nim restartuje mi sie modem. Jeszcze dziewniejsze jest to, ze inne programy jak eMule dzialaja bez problemu. Probowalem kilku klientow torrenta i za kazdym razem to samo.
A jaki masz system operacyjny? Ja probowalem na Win XP HOME SP2 i PRO SP2. Rowniez zagadkowe jest to, ze przed reinstalka mialem ten sam sys op i dzialalo bez problemu
Moze to jakies nowe zabezpieczenie windowsa. Ale mam latke na TCP i wylaczonego firewalla
Strona 1 / 1