Problem z Azureusem
Mam problem z Azureusem.:(
Prędkość sciąganych plików nie przekracza 10 kb/s
Czytałem o blokowanych portach ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Pomóźcie !!!! :(
Prędkość sciąganych plików nie przekracza 10 kb/s
Czytałem o blokowanych portach ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Pomóźcie !!!! :(
Odpowiedzi: 6
Administratorzy siecxi radiowych lubią przycinać/blokowac porty. P2P w takich sieciach nie jest mile widziane przez osoby administrujace nimi wiec nie oczekuj cudów. Sądze ze mas zpoprostu załozoną blokadę max np te 10kB/s. Dla pewnosci zapytaj administratora.
Mozliwosci mojego lacza rowniez wynosza 256kbps. Zawsze mam predkosc maksymalna kiedy liczba seedow jest wieksza od ilosci peerow lub gdy przegawa peerow nad seedami nie jest duza.
Jak narazie to ustawiłem wszystko tak jak napisałeś.Miałem juź wcześniej zaczęte ściąganie plików i nie chce go narazie przerywać bo ściągam duźy plik 2,5 gb a nie zmieniło sie nic narazie.Jaki ty masz transfer??Mi przewaźnie nie przekracza 10 kb/s.Moźliwe ze następne pliki będą sie juź ściągać szybciej??
Ustaw:
Maksymalna liczba polaczen wychodzacych na torrent – 4
Maksymalna ilosc polaczen na torrent – 40
Maksymalna liczba polaczen (globalnie) – 400
Tez mam zablokowane porty, a download maksymalny.
Maksymalna liczba polaczen wychodzacych na torrent – 4
Maksymalna ilosc polaczen na torrent – 40
Maksymalna liczba polaczen (globalnie) – 400
Tez mam zablokowane porty, a download maksymalny.
mam radiówke 256 kb/s czytalem o tym ze niektórzy tez mają z tym problem i ze mają zablokowane jakieś porty.Sprawdzalem coś co sie nazywa NAT i jakieś porty od 6681 do 6689 ale w kaźdym gdy go testuje wyskakuje błąd NAT
A jakie sa mozliwosci Twojego lacza (upload, download)?
Strona 1 / 1