Problem z autostartem
Mam problem zeby usunac z paska zadan (kolo zegarka) ikonke karty muzycznej. Nie ma tego ani w msconfigu, ani w autostarcie i w samych opcjach karty muzycznej. Ale przeciez musi byc jakis sposob zeby ta ikonka nie wlaczala sie przy kazdym starcie systemu. Tylko jak to zrobic ?
Odpowiedzi: 6
najpierw wyeksportuj jakby cos poszło nie tak, ale raczej nic nie bedzie wiec usun to :D
najpierw wyeksportuj jakby cos poszło nie tak, ale raczej nic nie bedzie wiec usun to :D
no znalazlem... faktycznie siedzi tam to. I co mam teraz zrobic ?, wywalic to ? nie chce sobie jakiegos syfu narobic na kompie...
Sprawdz w rejestrze windows oto gdzie powinienes to znalezc
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
Chodzi o ikonke karty dzwiekowej. Nazywa sie ona
C–Media AC97 Audio Device (jakis syf zintegrowany na plycie glownej). Ale rodzaj karty chyba nie ma znaczenia. Po prostu nie wiem gdzie wylaczyc to cholerstwo zeby nie wlaczalo sie razem z systemem. Przy Win98 wystarczylo ze wywalilem to z msconfiga, ale w WinXP nie ma tego w msconfigu
C–Media AC97 Audio Device (jakis syf zintegrowany na plycie glownej). Ale rodzaj karty chyba nie ma znaczenia. Po prostu nie wiem gdzie wylaczyc to cholerstwo zeby nie wlaczalo sie razem z systemem. Przy Win98 wystarczylo ze wywalilem to z msconfiga, ale w WinXP nie ma tego w msconfigu
Strona 1 / 1