problem z autorunem w Nero Expres

po nagraniu płyty w programie NERO Expres ,chodzi o Video CD,płyta nie uruchamia mi się automatycznie.Rozebrałem w eksploatorze płytę i pokazuje mi następującą zawartość – CDI,EXT, MPEGAV, SEGMENT, VCD.Brak natomiast pliku Autorun.inf.Próbowałem takźe nagrywać za pomocą Windows XP, lecz takźe nie działa autostart.Moźe coś źle zrobiłem :?: Zapisałem mianowicie na płycie 2 pliki
autorun.inf napisałem w notatniku
[autorun]
OPEN=AVSEQ01.DAT

oraz plik video – AVSEQ01.DAT
i płyta tak nagrana teź nie startuje auto.
Proszę o pomoc,jakąś podpowiedź co do tych 2 sposobów nagrywania :D

Odpowiedzi: 2

:D Bobi,dziękuję za odpowiedź i wskazówkę.Sęk w tym, źe nie mogę skorzystać z niej gdyź mam program w wersji Nero smart start,Nero Vision Express2,Nero Express.Link,który podałeś odnosi się chyba do poprzedniej wersji tego programu.Chociaź nie znam języka ang. to domyślam się ,źe chodzi tam o dodanie pliku autorun do kompilacji pozostałych plików tworzących nagranie.W mojej wersji nie ma takiej opcji konfiguracyjnej i poprostu nie wiem co dalej zrobić.
Nie wiem teź dalej, dlaczego nie zadziałał mi autorun w nagraniu za pomocą narzędzia systemowego Windows.Opisałem to wcześniej.Czy moźe mi ktoś podpowiedzieć dlaczego ,co moźe źle robię?
maresz
Dodano
20.12.2005 20:45:14
Zerknij: http://www.videohelp.com/autorun.htm
Bobi
Dodano
19.12.2005 22:55:37
maresz
Dodano:
19.12.2005 19:22:37
Komentarzy:
2