Problem z autlogowaniem/Ekran powitalny
Mam dziwny problem, otóż mam ustawiony "Ekran Powitalny" przy logowaniu do systemu (ikonka z moim kontem i klikanie na nią by się zalogowac) niestety, od jakiegos czasu, zauwazyłem, ze "Ekran powitalny" się nie uruchamia, a uruchamia się sam napis "Zapraszamy" moimi, iż w "kontach uzytkowników" w "zmien sposob logowania" mam zaznaczoną opvje "Uzyj ekranu powitalnego" probowałem "zrestartowac" tą opcje czyli wylączyc i właczyc,lecz nic to nie dało sad.gif Problem zaczał się gdy usunałem FrameWork 1.1 i zainstalowałem 2.0, gdyz kilka programów nie chciało się uruchomic przy 1.1, Serdecznie Prosze o pomoc smile.gif
Probowałem metody : Start >>> Uruchom >>> control userpasswords2 >>> i zaznacz Aby używać tego komputera, użytkownik musi wprowadzić nazwę użytkownika i hasło, lecz nic nie pomogła sad.gif
Po odznaczeniu opcji "Aby uzywac tego komputera, użytkownik musi wprowadzic nazwe uzytkownika i hasło" pojawiło się okienko :
[img]http://img49.imageshack.us/img49/9086/34019583gf1.th.jpg[/img]
Czy "wyczyscic" z niego dane i wtedy "zahaczyc" "Aby uzywac tego komputera, użytkownik musi wprowadzic nazwe uzytkownika i hasło" ? smile.gif
Serdecznie Dziekuje za pomoc :)
Odpowiedzi: 2
No dobrze..ale czy po ponownym zainstalowaniu Framework 1.1 programy pod obsluge framework 2.0 beda dzialac ?
Wyświetlało się okno z wyborem użytkownika ponieważ Framework 1.1 tworzy ukryte konto użytkownika. Aby zainstalować Framework 2.0 nie musiałeś usuwać poprzedniej wersji ponieważ to [b]nie jest uaktualnienie[/b]. Zainstaluj ponownie 1.1 ponieważ jest wymagany do pracy wielu aplikacji. Wtedy sprawa powróci do poprzedniego odpowiadającego Ci stanu.
Strona 1 / 1