Problem z aplikacją Generic Host Proces for Win32 Services
Mam problem z czymś takim non stop mi się włącza: "Wystąpił problem z aplikacją Generic Host Proces for Win32 Services i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty" i oczywiście prośba o wysłanie raportu. Niby komp mi działa dalej ale na przykład w czasie grania wychodzi mi do windowsa i minimalizuje grę. Mój system to Xp Profesional. Proszę o pomoc bo kompletnie nie wiem co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 6
Pse wyłącz Caps Lock`a, ew.Shift ( Netykieta ).
Czy masz zainstalowany jakiś firewall :?:
Czy masz zainstalowanego AntiVirus`a :?:
Czy masz zainstalowany jakiś firewall :?:
Czy masz zainstalowanego AntiVirus`a :?:
DZIEŃ SPOKOJU I ZNOWU SIE WŁANCZA. PROSZE ONOWE POMYSŁY POMOZCIE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mcscr@by:Generic Host Proces for Win32 Services = svchost.exe
:arrow: Scan Antywirusowy, pod ten proces lubią się " przypinać " wirusy i konie trojańskie.
Dzięki przeskanowałem kompa i pomogło!
Generic Host Proces for Win32 Services = svchost.exe
:arrow: Scan Antywirusowy, pod ten proces lubią się " przypinać " wirusy i konie trojańskie.
Przeinstalowałem sterowniki USB i nie pomogło, Service Packa nie mam, mam podłączoną kamrekę internetową E–Video DC–100 USB Camera.
Hmm, moźe przeinstaluj od USB sterowniki? Service Packa zainstalowanego masz? Urządzenia do USB podpięte jakie masz?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1