problem z aplikacją explorer.exe
Witam mam problem z aplikacją explorer.exe w win xp. Wystarczy, źe klikne myszką na pewien plik nawet go nie otwierając pokazuje komunikat problem z aplikacją explorer.exe i źe zostanie zamknieta wtedy wszystko sie resetuje. Ten sam plik na innym kompie tego nie robi nie wiem czego to wina prosze o pomoc bo nie chce formatowac dysku. :cry:
Odpowiedzi: 6
uporałem się juź z tym problemem gdy wszedłem w powód tego zamknięcia w tym okienku z błędem to wyświetliło mi plik xvid.dll więc odinstalowałem xvida i teraz wszystko jest ok a tym plikiem przez który sie zawieszało był film avi
OT :
zajaffka, błąd dotyczy w tym przypadku explorer.exe a nie iexplorer.exe.
zajaffka, błąd dotyczy w tym przypadku explorer.exe a nie iexplorer.exe.
ja miałam kiedyś taki błąd(i nadal czasem sie pojawia) w przypadku gdy strona nie zdąźy sie do końca otworzyć a klikne na jakiś plik czy cokolwiek...Albo gdy nastepuje pobieranie danych skądś tam to równieź po kliknięciu na cokolwiek a nawet w trakcie próby zamknięcia tego okna pojawia sie ten sam błąd...a IE całkowicie sie zamyka :roll:
Zobacz w Podglądzie zdarzeń jaki wystąpił błąd odnośnie explorer.exe i podaj dokładne info.
Napisz jeszcze co to za plik. Co w nim jest zapisane.
Po za tym przeszukaj jeszcze archiwum, podobne tematy były, moźe trafisz na rozwiązanie.
Po za tym przeszukaj jeszcze archiwum, podobne tematy były, moźe trafisz na rozwiązanie.
napisz jakiego masz windowsa
Strona 1 / 1