Problem z Aoe2: the Conqueros
Ma problem czy jest jakiś patch, łatka dzięki ktorej moge odpalić tą gierke na win XP, miałem cracka,ale kilka dni temu moźna powidzieć źe przestał crack działać bo gra się załacza, ale ja chce grać to do win xp'ka mi wychodzi!! Szukałem na forum, ale nic źdnej łatk nie znalazłem czy patcha, lub cracka, słyszałem, źe jakiś plik Language.dll coś trzbe z nim zrobić ale co to ja nie wiem!! Za pomoc wielie ode mnie THX!!!!
Odpowiedzi: 13
Pewnie źe NIEEE, ale wiesz ja gre uruchamiałem przez "cracka" to jest taki soft ktory ma ikone Aoe2: the conqueros!!!!
mefisto_k:Wiesz El NINO napisałem ten post dlatego ,źeby jak juź ktoś znalazł cracka czy coś w tym stylu, nie wysilał się !! I tyle :]
Jaka bzdura. Nikt kto przeczyta i zastosuje się do regulaminu crack'a szukać nie będzie. Czyźbyś się prosił o kolejną pauzę ?
Wiesz El NINO napisałem ten post dlatego ,źeby jak juź ktoś znalazł cracka czy coś w tym stylu, nie wysilał się !! I tyle :]
mefisto, kogo to obchodzi ? Mamy Ci klaskac po przeczytaniu Twojego "bardzo waznego" posta ? Jak widze niczego nie nauczyla Cie poprzednia przerwa od forum, ktora otrzymales za "szczegolne wyniki" ?
dobra crack'a juz znlazłem ziomyy!!! :]
Mów do słupa, a słup stoi jak ***. Przeca jak mówię, źe crack nie potrzebny to niepotrzbny :!: Chyba, źe chcesz, źeby ktoś podał Ci linka do cracka'a a tego (na pewno wiesz) NIKT Ci nie poda.
Fajnie, ale zeby mi na Xp'ke weszło to ja musze mieć cracka pod Xp włozonego a nie mam i w tym tkwi problem !!!
mefisto_k:a nie ma ktos tego cracka i Language.dll co ?? bo to jest nawaźnijesze źeby mi na XP chodziło :D
Nie jest najwaźniejsze i ten screen, co zamieszczam tego dowodzi
a nie ma ktos tego cracka i Language.dll co ?? bo to jest nawaźnijesze źeby mi na XP chodziło :D
1. Zdcydowanie za duźo emocji :P W myśl FAQa
2. A ja wiem. Sam powiedziałeś/napisałeś: "miałem cracka"
3. W związku z tym, co powiedziałem w punkcie drugim przeczytaj to, co napisał Blizzard
Spróbuj jednak nie naduźywać tych ikon
mefisto_k:wiesz to ja nie wiem co jest z moim Aoe2 the conqueros??? :(
2. A ja wiem. Sam powiedziałeś/napisałeś: "miałem cracka"
mefisto_k:Moze mam nadzieje źe ktos mi pomoźe co :( :( :( :( :( :(
3. W związku z tym, co powiedziałem w punkcie drugim przeczytaj to, co napisał Blizzard
wiesz to ja nie wiem co jest z moim Aoe2 the conqueros??? :( Moze mam nadzieje źe ktos mi pomoźe co :( :( :( :( :( :(
Ostatnio jak Kuba przesłał mi ten pack 4w1 AOE2 to Conqueros działa bez zarzutu i NIE MA ŻADNEGO CRACKA.
Plik language.dll jak chcesz to otwierasz np. ResHach'em i spolszczasz :P
Plik language.dll jak chcesz to otwierasz np. ResHach'em i spolszczasz :P
Takiej informacji tu nie dostaniesz.....
Strona 1 / 1