Problem z antywirusem :|

Witam.
Mam nadzieje ze uda mi sie tutaj znalesc pomoc na moj problem.
Do tej pory mialem zainstalowanego Nortona Antywirus. I taki z nim problem...
Wystzko bylo dobrze ale do epwnego czasu. Zawsze Norton uruchamial mi sie wraz ze startem kompa. Od pewnego czasu juz tego nie robi. Jak probuje go najnormalnie w swiecie wlaczyc ... to dziala jakies 10 sekund i jak gdyby nigdy nic sam z siebie sie wylancza :| Hmmm pomysalalem no dobra moze to od antywira. norton byl juz stary kupilem Pande. Zainstalowalem. I dokaldnie dzieje sie to samo. Mowie zrobie formata i przeinstaluje system. I tak tez zrobilem. Zainstalowalem Pande dziala dobrze i po 3 godzinach normalnego dzialania znowu to samo tzn. ze startem sie nieuruchamia mimo iz w msconfig jest zaznaczona. A jak rpbuje wlaczyc ja to dziala 10 sekund i sie wylancza :| Prosze pomozcie bo juz tarce sily :| Co to mzoe byc ?
Z internetu korzystam przez miastowa siec LAN. Jak sprawdzic czy ktos czasem nie ryje mi w kompie?
Prosze o pomoc :cry:

Odpowiedzi: 3

Cześć to na bank jakaś infekcja jakieś wiruski robaki śmiecie...Musisz czymś porządnie przeskanować... :D
webster
Dodano
04.07.2004 11:52:41
Typowy obiaw infekcji polegającej m/i na wyłączeniu silnika AV.
Moźesz spróbować przeskanować OS skaneren on–line
( np.Panda, RAV ) i podać info z logu po skanowaniu, wtedy postaramy się Tobie pomóc.
McScr@by
Dodano
04.07.2004 09:58:06
Standardowe działanie wielu nowych wirusów... :idea: Gruntowny skan u kolegi, po przeniesieniu do niego dysku, programem ze świeźymi definicjami powinien "załatwić" sprawę :roll:
Pawek
Dodano
04.07.2004 04:24:10
karkan
Dodano:
04.07.2004 01:50:24
Komentarzy:
3
Strona 2 / 2