Problem z ALL PLAYEREM
Problem polega na tym źe nie mogę odtworzyć obrazu na całości ekranu albo chociaź w połowie w ALL PLAYER. Jest tylko mały ekranik kilka cm na kilka cm. Tak jest z kaźdym filmem i tak jest równieź w WINDOWS MEDIA PLAYER.
Powiedzcie o co chodzi????????
DZIĘKI!!!!!!!!!
Powiedzcie o co chodzi????????
DZIĘKI!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 9
próbowałem tak ale to nic nie daje obraz pojawia sie na chwilkę dobry a później powraca do małego ekranu nie zaleźnie jak bym powiększył czy zmniejszył i tak jest zawsze taki sam, moźe jak powiększam to jest gorszy obraz al to moźe wina monitora nie jest najlepszy ale przedtem było oki
DZIĘKI
moźe dalej ktoś wie jak to naprawić
DZIĘKI
moźe dalej ktoś wie jak to naprawić
nie!!! ekran przesuwasz strzałkami na klawiaturze numerycznej "8,4,6,2" powiększasz "+" a zmniejszasz "–" po co odrazu reinstalować system :?
nie!!! ekran przesuwasz strzałkami na klawiaturze numerycznej "8,4,6,2" powiększasz "+" a zmniejszasz "–" po co odrazu reinstalować system :?
NIc to nie daje ciągle to samo instalowałem od nowa ALL PLAYERA i nic no cóź jak nikt nie moźe pomóc muszę przeinstalować system
ZNOWU
dzięki :?
ZNOWU
dzięki :?
mozna w allplayerze za pomoca klawiatury numerycznej ustawic wielkosc okienka w fullscreenie. moze to jest to.
Niestety dalej nie działa. Czy moźe to byś spowodowane kodekami bo kiedyś mi działało ale zainstalowałem więcej kodeków i juź nie działa. Jaki pakiet najlepiej zainstalować??
wyłącz przycis pan secam, powinno pomóc (alplayer)
Wszystkie przyciski działają do powiększania obrazu teź, tylko jak powiększę to tylko w małej części ekrany jest film a reszta jest czarna.
Przycisk odtawrzania na pełnym ekranie nie działa ? Wywala jakiś błąd jak próbujesz powiększyć ?
Strona 1 / 1