Problem z aktywacją

Witam

Zainstalowałem sobie dziś świezutkiego Win XP Pro, nie pierwszy raz uzyłem własnego klucza i spotkała mnie niespodzianka w postaci:

"Zgodnie z naszymi danymi liczba mozliwych aktywacji systemu windows przy uzyciu tego klucza została przekroczona. Wprowadz inny klucz produktu, nastepnie kliknij przycisk ponów próbę." itd

Draźni mnie to, niestety dzis juz nikt w naszym kochanym oddziale polskiego microsoftu nie pracuje.

Czy ktos spotkał się z tym problemem? Jeśli tak prosze o zrelacjonowanie przebiegu.

Dodam iź od poprzedniej instalacji zmieniłem nagrywarkę, instalacji dokonywałem na roznuch dyskach włacznie z tym na ktorym pierwszy raz aktuwowałem okienka. Oczywiscie posiadam wersję oemową.

Odpowiedzi: 2

tego sie obawialem ;) Myslalem ze jest jakies inne rozwiazanie coz poniedzialek–piatek miedzy 9–17 ;) dziekuje uprzejmie
Anonymous
Dodano
30.05.2004 02:03:15
Niestety bez kontaktu z oddziałem MS się nie obejdzie... Będziesz musiał im przedstawić sytuację – powinni Ci uźyczyć nowy numerek, albo chociaź porowadzić za rękę, by z tym aktywacja się udała...

Co będę pisał – poczytaj sobie to: (zwłaczcza ramkę na samym końcu :!:)
Pawek
Dodano
30.05.2004 01:07:44
Anonymous
Dodano:
29.05.2004 23:32:51
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1