Problem z administracją
Witam, chciałbym się dowiedzieć co muszę "ustawić" w programie MMC.
1. Chciałbym zablokować moźliwość usuwania wpisów z histori w programie IE 6.0.
2. Chciałbym zablokować moźliwość dostępu do właściwości internetowych programu IE 6.0
3. Chciałbym zablokować moźliwość dostępu do właściwości pulpitu.
Bardzo was proszę o pomoc. Oczywiście wspomniane wyźej ograniczenia dotycza konta z ograniczeniami.
Ps. Teraz musze robić format bo przez moja "Niewiedze" ustawiłem siebie jako usera z ograniczeniami wcześniej blokujac wszystko co sie dało. Teraz nie moge sie dostać do MMC. Nie wspominajac o panelu sterowania itp:P
Pozdrawiam i Proszę o pomoc :wink:
1. Chciałbym zablokować moźliwość usuwania wpisów z histori w programie IE 6.0.
2. Chciałbym zablokować moźliwość dostępu do właściwości internetowych programu IE 6.0
3. Chciałbym zablokować moźliwość dostępu do właściwości pulpitu.
Bardzo was proszę o pomoc. Oczywiście wspomniane wyźej ograniczenia dotycza konta z ograniczeniami.
Ps. Teraz musze robić format bo przez moja "Niewiedze" ustawiłem siebie jako usera z ograniczeniami wcześniej blokujac wszystko co sie dało. Teraz nie moge sie dostać do MMC. Nie wspominajac o panelu sterowania itp:P
Pozdrawiam i Proszę o pomoc :wink:
Odpowiedzi: 8
kamaa:do wbudowanego konta Administratora, moźna tylko wejśc przez Tryb awaryjny
kamaa to powiedz mi jak ja sie co 2 dzień loguje do wbudowanego "Administratora" bez uruchamiania trybu awaryjnego :?:
kamaa:do wbudowanego konta Administratora, moźna tylko wejśc przez Tryb awaryjny
Nie źartuj ...
do wbudowanego konta Administratora, moźna tylko wejśc przez Tryb awaryjny
kamaa:
do którego wchodzi sie przez uruchomienie komputera w Trybie awaryjnym
:shock: A to w normalnym juź nie moźna? Dlaczego?
EL NINO:Kolego, jest jeszcze jedno administratora. Wbudowane ADMINISTRATOR.
do którego wchodzi sie przez uruchomienie komputera w Trybie awaryjnym
Kolego, jest jeszcze jedno administratora. Wbudowane ADMINISTRATOR.
Mam konto gościa i swoje"Kol"– Administrator Komputera
A nie moźesz wejść przez konto Administrator :?: (o ile masz takowe :wink: )