problem z ac 97
a wiec mam problem z karta muzyczna ac97 zitegrowana na plycie glownej procomp pxfcu
a wiec klopot polega na tym iz standardowo byly 2 wyjscia z przodu i ztylu a glos dzialal tylko z przodu kupilm nowa obudowe i wypielm przednie wyjscie i moje pytanie brzmi jak zrobic aby uslyszec dzwiek z tylnego wyjscia
a wiec klopot polega na tym iz standardowo byly 2 wyjscia z przodu i ztylu a glos dzialal tylko z przodu kupilm nowa obudowe i wypielm przednie wyjscie i moje pytanie brzmi jak zrobic aby uslyszec dzwiek z tylnego wyjscia
Odpowiedzi: 6
To poszukaj w necie, moźesz zacząć od strony producenta płyty.
procomp p4xfcu p4x266e ,a 478,a
a instrukcji nie mam
a instrukcji nie mam
No tak, bardzo szczegolowa nazwe plyty podales. Wez instrukcje obslugi od plyty, zobacz jaki to model dokladnie i poszukaj w manualu jak podpina sie i jak sa rozmieszczone piny audio.
nie ja nie podlaczylem przedniego wyjscia tylko go zlikwidowalem
a plyta to rocomp pxfcu
a plyta to rocomp pxfcu
A mozesz podac model plyty, bo ja doskonale wiem co pisze. Podpinajac przedni panel odlaczyles pewnie tyl... Ja rozumiem ze tyl jest na stale w plyte wbudowany, ale na plycie tam gdzie masz piny audio jest pewnie zmostkowane co by dzwiek lecial na tyl.Ty ten mostek zlikwidowales i nie ma dzwieku na tyle.
chyba sie nie zrozumielismy tylne wejscie jest wbudowane w plyte i chce z niego slyszec glos a jest glugcho
przednie bylo podpiete kabelkami ale je odpielem
przednie bylo podpiete kabelkami ale je odpielem