Problem z 3D
Mam problemos! moja grafa (Gforce2mx)od ostatniego przeinstalowania windy robi problemy z wyswietlaniem 3D ale ma to miejsce tylko w nowych giercach! np Counter strike czy Medal of Honor biegaja bez problemu? Pomocy bo juz niem co robic (przeinstalowalem jeszcze raz winde, zmiana sterownikow) Dzieki z gory ! :(
(plyta abit kt7e, duron 850)
(plyta abit kt7e, duron 850)
Odpowiedzi: 10
MC Gyver miałem dokładnie to samo...
Ustąpiło gdy trochę spuściłem z przetaktowania procka :D
CZy aby nie masz go kręconego?
Ustąpiło gdy trochę spuściłem z przetaktowania procka :D
CZy aby nie masz go kręconego?
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;811073
na tej stronie jest wszystko
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;811073
ok, z tego co zrozumialem to na DX8.1 dzialalo, dopiero na 9.0 padlo, mam nadzieje ze masz sprawdzles tez DX9.0a,no to masz dwa wyjscia kombinowac z usunieciem dx'a , albo reinstal windy
co wybierasz?
co wybierasz?
ok, z tego co zrozumialem to na DX8.1 dzialalo, dopiero na 9.0 padlo, mam nadzieje ze masz sprawdzles tez DX9.0a,no to masz dwa wyjscia kombinowac z usunieciem dx'a , albo reinstal windy
co wybierasz?
co wybierasz?
co wybierasz?
co wybierasz?
co wybierasz?
co wybierasz?
Dzieki za powitanko !
Sp1 faktycznie nie mam ale inatalowalem Dx9.0 i nic a na 8.1 to chodzilo ale wczesniej co do sterownikow to wlasnie sprawdzam niby po kolei ale zadnych rezyltatow :(. Gierce nie to ze nie chodza plynnie tylko pochodza od 10–30 sekund i wywala mnie do windy bez powodu i zero komunikatu (od czasu do czasu blad nv4.dll czy cos takiego) w 3dmarku tez tylko przechodzi pierwszy test a potem pyk i jestem w windzie! nie wiem juz co robic !!! Help bo mi gulik skacze powoli
Dzieki za podpowiedzi
Sp1 faktycznie nie mam ale inatalowalem Dx9.0 i nic a na 8.1 to chodzilo ale wczesniej co do sterownikow to wlasnie sprawdzam niby po kolei ale zadnych rezyltatow :(. Gierce nie to ze nie chodza plynnie tylko pochodza od 10–30 sekund i wywala mnie do windy bez powodu i zero komunikatu (od czasu do czasu blad nv4.dll czy cos takiego) w 3dmarku tez tylko przechodzi pierwszy test a potem pyk i jestem w windzie! nie wiem juz co robic !!! Help bo mi gulik skacze powoli
Dzieki za podpowiedzi
Opisz dokladnie problem, bo jesli gry nie chodza plynnie, to sie nie dziw :lol:
po pierwsze witaj na forum!!!
co do problemu: sterowniki do grafy to proboj po kolei 28.xx, 44.xx, no i jeszcze te z WHQL, jakiego masz dx? jak 8.1 to zaistaluj 9.0a jak tego ostatniego to...czy na 8.1 chodzilo? masz SP1? nie masz? to instaluj, ponad to patche do gier najnowsze
co do problemu: sterowniki do grafy to proboj po kolei 28.xx, 44.xx, no i jeszcze te z WHQL, jakiego masz dx? jak 8.1 to zaistaluj 9.0a jak tego ostatniego to...czy na 8.1 chodzilo? masz SP1? nie masz? to instaluj, ponad to patche do gier najnowsze
Strona 1 / 1