[problem] wylaczanie xp po instalacji sp2
Siema!
wiec moj problem jest taki: odkad zainstalowalem sp2 mam problem z zamykaniem systemu. gdy klikam start––>wylacz komputer to zamiast okienka zamykajacego system pojawia mi sie klepsydra na kursorze i komp sie wiesza.. trzeba wylaczyc mechanicznie :?
jesli ktos wie co jest grane to prosze o pomoc
wiec moj problem jest taki: odkad zainstalowalem sp2 mam problem z zamykaniem systemu. gdy klikam start––>wylacz komputer to zamiast okienka zamykajacego system pojawia mi sie klepsydra na kursorze i komp sie wiesza.. trzeba wylaczyc mechanicznie :?
jesli ktos wie co jest grane to prosze o pomoc
Odpowiedzi: 9
Inny sposob:
Grzegorz 'Gunman' Kempa w poście napisał(a):
> To podobno wina banerów we flashu.. W windowssystem32driversetchosts
> dodajesz linijkę
> 127.0.0.1 adserver.gadu–gadu.pl
> Powinno pomóc..
Grzegorz 'Gunman' Kempa w poście napisał(a):
> To podobno wina banerów we flashu.. W windowssystem32driversetchosts
> dodajesz linijkę
> 127.0.0.1 adserver.gadu–gadu.pl
> Powinno pomóc..
Znalazłem cos w tym http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=28129
TunerR napisał cos takiego
TunerR napisał cos takiego
A to nie bedzie zwiazane z tym ??
http://www.cc–team.org/index.php?name=news&show=80&PHPSESSID=21427d6da011512dd5f6002c7b165a03
sek w tym ze ja nie mam nowej wersji :o dlatego mnie to ciekawi czemu sie pojawia ten problem przy roznych wersjach..sprobuje zainstalowac wersje 5.xx i zobacze co sie stanie :wink:
Nic nie zmienia bo IMO to nowa wersja jest przyczyna, trzeba wygrzebac starsza i zobaczyc
Ale ja "mam pecha" bo u nie wszystko smiga
Ale ja "mam pecha" bo u nie wszystko smiga
Hmm rowniez sie zastanawiam nad przyczyna..mnie od dzisiaj zwalnia wszystkie procesy podczas dzialania gg..Moze wspolnie uda sie cos wykombinowac..bo nowa wersja nic nie zmienia..
Mam ten sam problem z GG. A przed dwoma dniami wszystko fajnie chodziło dopuki nie sciagłem ze strony nowej wersij GG teraz to tragedia nie da sie nic robic jak GG jest właczone :evil: musze skołowac se starsza wersje wrrrrrrr
Cos ostatnio duzo osob ma jazdy z GG
CPU 90–100%
Instalowales moze najnowsza wersje ze strony programu ??
CPU 90–100%
Instalowales moze najnowsza wersje ze strony programu ??
zainstalowalem sp2 i od tego czasu za nic nie moge wylaczyc normalnie komputera. Rownierz zaczely sie problemy z gg ktory czasem zuzywa cudem 91% procka a mam athlona xp 2400mhz. Pomozcie awcy i mi ;(
Trudno przy takiej ilosci szczegolow cos wywnioskowac
Przejrzyj podglad zdarzen moze znajdziesz tam jais punkt zaczepienia
Pewnikiem to wina jakiegos skladnika SP2
Przejrzyj podglad zdarzen moze znajdziesz tam jais punkt zaczepienia
Pewnikiem to wina jakiegos skladnika SP2
Strona 1 / 1