problem wirus????
witam sciągałem coś z netu przez pare dni non stop i jak wyłączyłem kompa to niemogłem go uruchomic resetował się po pojawieniu planszy XP.Niemogłem sobie z tym poradzić więc sformatowałem dysk i zainstalowałem system na nowo i wszystko było ok dopiero jak zainstalowałem nortona komp zacząl sie zawieszać poprostu nic nie idzie zrobić mam xp prof co moze byc tego przyczyną jakiś wirus,albo coś pada ? wcześniej wszystko razem chodziło ok przeskanowałem online mks virem i nortonem ale nic nie wykryło nie mam zapory nawet sysemowej :x
Odpowiedzi: 3
jak nie mam wgranego nortona wszystko śmiga ok gry itp.jak zainstaluje nortona to kicha odinstalowac nie moge bo do panelu sie nie dostane okienka po chwili sie zawieszają niby moge otworzyć z ikonki ale zaraz to samo pasek menu start otwieram i zostaje na pulpicie na stałe martwy więc zrobiłem format i teraz moge o tym pisać
jak nie mam wgranego nortona wszystko śmiga ok gry itp.jak zainstaluje nortona to kicha odinstalowac nie moge bo do panelu sie nie dostane okienka po chwili sie zawieszają niby moge otworzyć z ikonki ale zaraz to samo pasek menu start otwieram i zostaje na pulpicie na stałe martwy więc zrobiłem format i teraz moge o tym pisać
ormo1:witam sciągałem coś z netu przez pare dni non stop i jak wyłączyłem kompa to niemogłem go uruchomic resetował się po pojawieniu planszy XP.Niemogłem sobie z tym poradzić więc sformatowałem dysk i zainstalowałem system na nowo i wszystko było ok dopiero jak zainstalowałem nortona komp zacząl sie zawieszać poprostu nic nie idzie zrobić mam xp prof co moze byc tego przyczyną jakiś wirus,albo coś pada ? wcześniej wszystko razem chodziło ok przeskanowałem online mks virem i nortonem ale nic nie wykryło nie mam zapory nawet sysemowej :x
Nasuwa sie watpliwosc czy NAV powoduje te resety dlatego odinstaluj go i sprawdz
Poza tym nie podales informacji na ktore w kazdym przypaku samowolnego restartu chcemu znac odpowiec
A wiec zaznajom sie z podobnymi przypadkami z archiwum i podaj te dane
Update: zalezy co rozumiesz pod pod pojeciem zawieszac :arrow: ogromne spowolnienie czy kompletny zawias
Jesli spowolnienie byc moze sprzet nie wyrabia w szczegolnci pamiec
Strona 1 / 1