problem windows update

witam!
mam problem z windows update. do tej pory wszystko bylo w jak najlepszym porzadku (zaznaczam ze system jest legalny). po reinstalacji systemy sciagnalem wszystkie poprawki i rowniez bylo ok. kilka dni temu chcialem zerknac czy aby nie ma jakiejs swiezynki a tu wywala mi IE wywala mi – nie mozna otworzyc wybraniej strony. u gory na pasku adresow link: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x0415&pver=6.0&ar=ienews&os=N6
hmmm, co poczac z tym faktem. przegladalem forum, ale nie znalazlem poki co nic ciekawego w tej materii. moze ktos mial juz podobny problem?

Odpowiedzi: 4

nie bylo odznaczone – nie dzialalo
zaznaczylem – nie dziala, hmmm.
moze reinstal? (...znowu)
reneENES
Dodano
21.06.2004 02:15:00
Zerknij do Opcji internetowych do zakladki Polaczenia –> Ustawienia sieci LAN czy masz zaznaczone "Automatycznie wykryj ustawienia"
EL NINO
Dodano
20.06.2004 23:36:53
probowalem i w ten sposob. teraz pracuje na kompie na ktorym jest win98 i kiedy klikam na link ktory wkleilem z kompa na ktorym jest xp pro to rowniez laduje mi win update. pytanie – dlaczego nie chce tego zrobic pod xp (a robil doskonale :cry: )
reneENES
Dodano
20.06.2004 23:28:09
heh
jak wpisze ten adres u siebie w przegladarce to mi otwiera. ale mialem taki probem ze nie moglem sie polaczyc z windows update z centrum pomocy i obslugi technicznej. okazalo sie, ze przed odpaleniem update wystarczy oworzyc w IE dowolna inna strone. mozesz sprobowac, mi pomoglo.
zerone
Dodano
20.06.2004 23:19:23
reneENES
Dodano:
20.06.2004 22:38:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1