problem wielki
cześć co jest nie mogę oglądać filmów zainstalowalem kaza lite codeki i v playera i część teledysków chodzi część nie a część zamiast obrazu ma migjące paski dodam źe robilem format c źeby wywalić stare codeki ale to nic nie pomoglo czy jest jakiś super codek ktory mi wszystko odtworzy?
Odpowiedzi: 10
źeby wyrzucić stare spodnie z szafy wywalasz ją całą z pokoju na śmietnik?? przecieź moźna odinstalować kodeki, po co robić reinstal :lol: :lol:mynajms:to moźe przeinstaluj windowsa i zainstaluj kodeki które ci działały przed instalacją kodeków kazy
to moźe przeinstaluj windowsa i zainstaluj kodeki które ci działały przed instalacją kodeków kazy
nimo nie pomaga komp mam stary ale zanim zacząłem bawić się kodekami wszystko chodzilo na pojedyńczych kodekach więć nie wtym chyba problem schrzanilo się wszystko jak zainstalowałem pakiet kodeków kazy a ponowne zainstalowanie tych kodeków ktore miałem wcześniej nie pomoglo miałem divx 3 i 5 xvid codeki tsunami i fdd show jak to jest źe wcześniej chodzilo a teraz nie chce?
a jaki masz sprzęt proc, plyte i karte graficzna?
ściągnij sobie Nimo Codec Pack 5.0 build
http://www.divx.pl/download.php?id=001005
zobacz jeszcze na tej samej stronie w dziale wiadomości moźe z tamtąd ściągnij coś.
http://www.divx.pl/download.php?id=001005
zobacz jeszcze na tej samej stronie w dziale wiadomości moźe z tamtąd ściągnij coś.
xvid jest w pakiecie kaza lite instalowalem teź go oddzielnie a co fajniejsze all player mi mówi co mam zainstalować i ja to robię tylko źe np po zainstalowaniu divx all player znow mi mówi źe nie mam kodeka divx do odtworzenia filmów jak wszystko jest zainstalowane komp zrestartowany i co wy na to cudów dokonuje z tymi kodekami i nic dalej ten sam problem
All Player jest chyba najleprszy + najnowsze Nimo codec 5....
mozesz zainstalować jeszcze ALLPlayer tą najnowsza wersję ona równieź wykrywa czego ci brakuje i automatycznie sciaga z internetu.
teźtak mi sie zdaje........
Ponadto kiedys mialem podobne problemy (w starym komp) i okazalo sie ze przyczyna tego byla karta graficzna ktora byla za stara do XP i aktualizacja sterowników nic nie dawala
Wygląda na to, źe nie masz zainstalowanego XviDa...
Masz tutaj LINK
PS. Pomijam, źe temat był poruszany setki razy na forum.
Masz tutaj LINK
PS. Pomijam, źe temat był poruszany setki razy na forum.
zainstaluj se program AVIcodec , program podaje jaki codec jest potrzebny do sprawdzanego filmu i podaje czy masz go czy nie jeszcze dolaczona jest strona www z ktorej mozna sciagnac codec ale lepiej se sciagnac samemu po nazwie :)
Strona 1 / 1