Problem w Xp'ku
ostanio wychodzi mi error w Xp'ku patrze na źródło :
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : F3DDDC21 BCP3 : 823A5598
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1
Co to moźe być, teraz to jest tak źe mam zwolnionego kompa i czasami zam mi się resetuje??? czego to jest przyczyna i jak to naprawić!!! Prosze o szybką pomoc bo ja od tego juź zwarujej!! Skanowałem i nic :(
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : F3DDDC21 BCP3 : 823A5598
Co to moźe być, teraz to jest tak źe mam zwolnionego kompa i czasami zam mi się resetuje??? czego to jest przyczyna i jak to naprawić!!! Prosze o szybką pomoc bo ja od tego juź zwarujej!! Skanowałem i nic :(
Odpowiedzi: 15
Jak narazie, wydaje mi się źe to jakiś wir było bo narazie od kilku godzin komp mi się nie restartuje, przeskanowałem ad–werem z uaktualnieniem z jakies stronki i jest juź wporzo!!! :]
Wiesz, a moze bys kazal systemowi nie restartowac wiesz ? Nawet wiesz nie pytaj jak to zrobic, tylko wez sie za szukanie wiesz.
wiesz nie moge nic spisac bo to w 2sek. i restartuje mi się komp i tyle!!!
Na początek:
Masz problem ,ale z uzywaniem przycisku "zmień".
Szlag człeka trafia jak takie bezmyslne pisanie postów widzi.
Skoro BSOD się pojawia to moze tak jakieś informacje z niego byś przytoczyć zachciał, albo – lepiej – spisął i samodzielnie poszukał wg sygnatury błędu – jesr na pewno i nazwy pliku wskazanej przez system jako sprawca – jest prawdopodobnie.
Szukaniem oźesz od archiwum zacząć, a jeźlei w nim teog nie będzie to zawsze jeszcze google są pod ręką.
Masz problem ,ale z uzywaniem przycisku "zmień".
Szlag człeka trafia jak takie bezmyslne pisanie postów widzi.
Skoro BSOD się pojawia to moze tak jakieś informacje z niego byś przytoczyć zachciał, albo – lepiej – spisął i samodzielnie poszukał wg sygnatury błędu – jesr na pewno i nazwy pliku wskazanej przez system jako sprawca – jest prawdopodobnie.
Szukaniem oźesz od archiwum zacząć, a jeźlei w nim teog nie będzie to zawsze jeszcze google są pod ręką.
Mam problem bo jak np. skanuje ad–warem 1.05 np to wyskakuje mi błąd– w duzym dosowskim niebieskim oknie i nagle restartuje mi się komp?? Czy to jest spowodowane jakimś virem czy jak????
znalazłem jakiś programik o nazwie istbar wykrył mi go Ad–ware 1.05 :] Noźe to to mi tak robi ???
Wiesz tylko zdarza mi sie źe przy kasowaniu plików ad–werem program robi tzw. Brak odpowiedzi!!!Chciałbym dodać, źe po jakimś czasie rozłączmi mi się pecet od neta i wchodzi mi jakać stronka( linka nie pamietam podam poźniej)i wychodzi mi teź z neta, ale na dodatek jak się znowu połącze to z źadna stronką mi się nie moźe połaczyć!!!
Komp nie rakieta szczególnie karta grafiki – wąskie twoje gardło.
Zastosuj jeszcze i zrób scan Pandą Platinium7 + ad–aware 1.05.
Podejrzewam szkodniki.
Zastosuj jeszcze i zrób scan Pandą Platinium7 + ad–aware 1.05.
Podejrzewam szkodniki.
Tak mój komp to :
:arrow: AMD DURON 750MHZ
:arrow: nVIDIA GeFORCE 2 MX 100/200 32MB
:arrow: 384 MB SDR RAM
Mam młączony monitoring mks'a 2004!!!Aktualizacje robie co 2–3 dni :]
:arrow: AMD DURON 750MHZ
:arrow: nVIDIA GeFORCE 2 MX 100/200 32MB
:arrow: 384 MB SDR RAM
Mam młączony monitoring mks'a 2004!!!Aktualizacje robie co 2–3 dni :]
mefisto_k:nie wiem, ale nadal wszystko mi wolno chodzi :( HELP ME, juź trace cierpliwośc : :evil: :evil: :evil:
Skanowanie antywirusowe przeprowadzone ??
Procesy zrzeracje CPU i pamiec przejrzane ??
Zbedne programy w tle powylaczane ??
AV z aktywnym monitorem zainstalowany ??
Konfiguracja sprzetowa podana?? Nie
To o czym tu gadac ??
nie wiem, ale nadal wszystko mi wolno chodzi :( HELP ME, juź trace cierpliwośc : :evil: :evil: :evil:
Spoko, przedchwleczka SP1 zainsalowałem. Ciekawe co bedzie!!!
Podczas instalacji SP1 nic nie konfigurujesz, nie ma takiej potrzeby.
Z tego co ja przczytałem to mam zainstalowac SP1??? oki mam instalke, a wiesz chociaz jak go skonfigurować co ??? tego SP1???
mefisto_k:BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : F3DDDC21 BCP3 : 823A5598
Pewnie STOP: 0x000000D1
W szukaczce sporo wyników
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=59484
Tak po krotce:
Zasilanie ??
Pamiatki sprawdzone ??
Sterowniki urzadzen ??
Strona 1 / 1