Problem w Władcą...
Witam...Mam nastepujący problem ...Zamontowalem obraz gry "Bitwa o srodziemie 2" w Daemon'ie... I zamiast automatycznego uruchomienia sie gry otwiera mi sie eksploatacja płyty...Tak samo sie dzieje jak emuluje obraz w Alcoholu 120%. Dalsza czesc problemu jest taka, ze nie widac ikonek, a gdy proboje jakas wlaczyc to wyskakuje błąd taki jak na załączonym obrazku. Czytalem inne tematy z tego forum na ten temat i zadne rozwiązanie mi nie pomogło...Formatowalem juz takze dysk, probowalem wlaczyc gre na SP1 i z SP2 i dalej to samo. Obraz gry jest na 100% sprawny, bo moi znajomi tego problemu nie mają. Z góry dziekuje za pomoc.
Odpowiedzi: 2
Z prawdopodobieństwem z pewnością granicącym moźna by przyjąć, źe kwestia zabezpieczeń się kłania – o płycie mowa. W konsekwencji odmowa "grania" w trybie emulacji.
Czy i jak moźna to obejść to juź zupełnie inna sprawa, której nie będę rozkminiał, bo brak np. informacji czy gra działą bez problemu odpalona z płyty,a zapewne tak jest ( ew. komunikat o napędach wirtualnych moźe sie pokazać ).
O samym "podsystemie" informacja jest – trochę inny komunikaty z tym problemem związany – w jednym z przyklejnoych ,w tym dziale, tematów.
Czy i jak moźna to obejść to juź zupełnie inna sprawa, której nie będę rozkminiał, bo brak np. informacji czy gra działą bez problemu odpalona z płyty,a zapewne tak jest ( ew. komunikat o napędach wirtualnych moźe sie pokazać ).
O samym "podsystemie" informacja jest – trochę inny komunikaty z tym problemem związany – w jednym z przyklejnoych ,w tym dziale, tematów.
16 bitowy podsystem msdos??
NTVDM (Windows Virtual DOS Machine)CPU – Napitkano niedozwolona instrukcje?
...sie troche nie kumam, ale na moj gust "Wladca... to bedzie 32bit gra, cosik nie tak to chyba uruchamiasz...
.... ciekawe czy sie nie wydurnilem :oops: /pewnie gusioo i tak sie mnie znow przyczepi :lol: 8) :lol: /
NTVDM (Windows Virtual DOS Machine)CPU – Napitkano niedozwolona instrukcje?
...sie troche nie kumam, ale na moj gust "Wladca... to bedzie 32bit gra, cosik nie tak to chyba uruchamiasz...
.... ciekawe czy sie nie wydurnilem :oops: /pewnie gusioo i tak sie mnie znow przyczepi :lol: 8) :lol: /
Strona 1 / 1