problem w The BAT

Zaczalem uzywac progamu The Bat. :) Niestety nie wiem jak wlaczyc opcje zeby przychodzace wiadomosci moglyby byc wyswietlany jako html a nie tylko txt. CZy ktos móglby mi w tym pomóc? :?:

Odpowiedzi: 9

Teź uźywam tej wersji i z tego co wiem jest to specjalna wersja dla experta zrobiona .
Wypuścili ją gdy miała sie ukazać całkiem nowa wersja The Bat'a .
Z tego co wiem wersja tam nie ma źadnych ograniczeń , – przynajmniej ja niegdzie nic o tym nie czytałem
Uźywam tego The Bat'a i dla moich potrzeb jest to to czego długo szukałem 8)
Anonymous
Dodano
15.04.2004 21:58:57
Nie wiem czy do uzytkun domowego wersja czy tez mozna jej uzywac komerycjnie... Ja wszystko uzywam w domu wiec nigdy sie tym nie interesuje. :) Natomiast w necie legalnie raczej tego niedostaniesz... :( Najlepiej kup archiwalnego Eksperta z tym programem na plytce i bedziesz mial go za pare zlociszy razem z gazeta... Myske zto oplacalne. :)
fidelio
Dodano
15.04.2004 20:30:33
A nie wiesz czy moźna znaleźć gdzieś tą pełną wersję w Internecie? No i czy to jest w pełni darmowa pełna wersja, czy do uźytku domowego tylko?
mars28
Dodano
15.04.2004 10:47:35
Ok dzieki. Przesiadam się na The Bat. Ciesze sie w Ekspercie była pełna wersja tego programu. :)
fidelio
Dodano
15.04.2004 09:51:56
Jak na razie to tylko te drobne problemy z html. No i mógłbym się przyczepić do kompresji folderów przy zamykaniu programu, im więcej wiadomości jest w skrzynkach tym dłuźej to trwa (u mnie juź ok. 15 sekund), ale nie jest to na razie aź tak denerwujące (jak nie ma nowych wiadomości to zamyka się szybciutko). Pewnie da się to gdzieś wyłączyć w opcjach, ale nie wiadomo ile wtedy miejsca zejmowałyby pliki.
mars28
Dodano
14.04.2004 11:25:30
Masz rację mars. Mi teź z tego powodu The Bat bardziej się podoba i chyba własnie na niego sie zdecyduje. :) A dopatrzyles sie jakiejs wady tego programu? :?:
fidelio
Dodano
13.04.2004 23:03:30
Jak dla mnie Bat! ma przewagę nad Outlook'iem ze względu na moźliwość obsługi wielu kont bez konieczności przełączania toźsamości jak w Outlook'u. Poczta z poszczególnych kont jest zapisywana w osobnych plikach (w programie wygląda to mniej więcej jak drzewo katalogów), łatwiej nią zarządzać. Outlook pakuje z kaźdego konta w jedno okno, a tam jest kaźde konto osobno.
mars28
Dodano
13.04.2004 15:30:31
Ok dzieki mars28. faktycznie. :) A tak w ogóle mam pytanie. :?: ktory program jest lepszy: The Bat w wersji 1.62 (mam go z Eksperta) czy Outlook express 6?? Bo chce sie na którys zdecydowac i nie wiem jescze na który.. :?:
fidelio
Dodano
09.04.2004 22:52:56
Bat ma drobne problemy z wiadomościami w html'u, najgorzej jest z obrazkami. Ale wtedy przy wiadomości dołącza on plik, który moźna otworzyć w przeglądarce WWW, i wtedy jest chyba OK.
mars28
Dodano
09.04.2004 09:22:18
fidelio
Dodano:
09.04.2004 02:08:17
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1