Problem urządzenie wielofunkcyjne HP Laserjet 3030

Witam, mam nadzieje, ze ktoś mi pomoze wszyscy rozkladaja rece. Przechodze do rzeczy:

Problem jest z obsługa skanera ww urzadzeniu, po instalacji sterownikow i oprogramowania wszystko wydaje sie byc w porzadku, az do chwili kiedy chce skorzystac ze skanera wyskakuje mi instalator i komunkiat brak pliku scan.msi kiedy go wskazuje wyskakuje komunikat, ze plik jest nieprawidlowy. Sciagnelem najnowsze stery i soft ale nic nie pomaga, dalej nie obsluguje skanera. Acha warto jeszcze wspomniec o tym, ze w panelu sterowania w zakladce skanery i aparaty widnieje tam skaner ale jest on niedostepny. Probowalem rpznych fixow i patchow i nic. Wczesniej dzialalo bez problemu poprostu pewnego dnia przestalo, byc moze ktos grzebal w ustawieniach bo jest to komputer w pracy, ale wszystkie uslugi windows itp. sprawdzalem i wyglada ze jest ok.  Moj OS : Windows XP home Edition

PS. Firma odpowiedzialna za sprzet powiedziala, ze raczki umywa i nie wie co jest koles siedzial chyba caly dzien i nic. Napisalem tez do serwisu HP rowniez nie dostalem odpowiedzi na moj problem

Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam 

Odpowiedzi: 1

Witam,

Mam dokładnie ten sam problem, ale z innym urządzeniem: HP psc 1315.

Ponowna instalacja sterowników do tego urządzenia nie pomaga.

Czy ktoś się na tym zna? Proszę o odpowiedź.

zbyszko3
Dodano
16.11.2006 23:07:47
Falek
Dodano:
19.10.2006 15:18:34
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1