Problem przy włączaniu gry
Witam, mam nastepujacy problem. Zakupilem oryginalna wersje Fifa 2006, wszystko bezproblemowo sie zainstalowalo, natomiast gdy odpalam gre to okienko w ktorym nalezy wybrac druzyne ciagle przeskakuje tzn. nie da sie wybrac zadnej druzyny, bo te druzyny zawsze mi przeskakuja z jednej na druga. Nie wiem czemu sie tak dzieje, dodam tylko ze mam klawiature bezprzewodowa– natomiast na przewodowej wszystko dziala dobrze. Specjalnie nawet kupilem inna klawiature bezprzewodowa, ale problem ciagle sie powtarza, u kumpla jest to samo. Prosze o jakies rady. Z gory dziekuje.
Athlon 2500+, Radeon 9000 Pro; Ram 512mb; klawiatura Logitech MX 5000 (wczesniej mialem Creative 6000). Noi sterowniki do plyty i karty mam najnowsze.Czekam na odpowiedzi, dzieki.
Athlon 2500+, Radeon 9000 Pro; Ram 512mb; klawiatura Logitech MX 5000 (wczesniej mialem Creative 6000). Noi sterowniki do plyty i karty mam najnowsze.Czekam na odpowiedzi, dzieki.
Odpowiedzi: 7
Peter_l:Dark Lord:ja bym tam powiedział źe najnowsza fifka nie działa na klawiaturach bezprzewodowych. Ja mam normalną
i wszystko chodzi cycuś glancuś!
Jesteś pewny?? Nie grasz w nią od miecha a choćby u mojego kuzyna (znaczy się Witka) działa na bezprzewodówce.
Ale mnie twój kuzyn obchodzi... Pewnie ma taką tandetę, źe tylko mu powiedzieli, źe jest bezprzewodowa a on to kupił.:P
Dark Lord:ja bym tam powiedział źe najnowsza fifka nie działa na klawiaturach bezprzewodowych. Ja mam normalną
Jesteś pewny?? Nie grasz w nią od miecha a choćby u mojego kuzyna (znaczy się Witka) działa na bezprzewodówce.
ja bym tam powiedział źe najnowsza fifka nie działa na klawiaturach bezprzewodowych. Ja mam normalną
Wydaje mi sie, ze do klawiatury nie ma co szukac nowych sterownikow, poniewaz tak jak pisalem mialem dwie rozne klawiatury i problem po zmianie na inna nie ustapil. Jesli ktos moze to niech napisze z jakiej strony mozna sciagnac jakis patch (jesli w ogole jest). THX
Moźe stosowny patch wyszedł od Fify? Albo raczej od producenta klawiatury nowsze sterowniki?
Chodzi o to, ze gdy trzeba wybrac druzyne, ktora chce sie grac to nietety nie da sie tego zrobic poniewaz te druzyny ciagle sie zmieniaja, tak jakby ktos ciagle klikal myszka w strzalke ktora wybiera sie druzyne. Np. chcemy wybrac konkretna druzyne to klikamy w ta strzalke, a ja tego nie moge zrobic bo te druzyny ciagle sie zmieniaja zamiast stac w miejscu. Nie wiem jak inaczej to wyjasnic, ale mysle ze wiadomo o co chodzi:) Dziekuje.
spróbuj to zgłosić do pomocy technicznej,troche z tym przeskakiwaniem nie zrozumialem mozesz to jaśniej objaśnic ?? :wink:
Strona 1 / 1