Problem przy uruchamianiu XP :(

Odpaliłem speed disc w NU, poukładał co miał poukładać i po ponownym rozruchu XP pokazał mi się komunikat "Nie moźna uruchomić systemu Windows poniewaź nastepujący plik nie został znaleziony lub jest uszkodzony: Windowssystem32configsystem Mozesz podjąc próbę naprawy tego pliku. W tym celu uruchom instalatora systemu Win z CD i wybierz "r" na pierwszym ekranie, aby rozpocząć naprawę". No i robie tak tylko później nie wiem co dalej, bo po wybraniu "r" mam podaną ścieźkę c:windows i koniec. po wpisaniu komendy help mam kilka komend do wyboru. Jak mam to naprawić?

Odpowiedzi: 1

Czyli mam wpisać c:windowsexpand /? (co mi da ta składnia polecenia?)
Odszukać na płycie instalacyjnej katalogu i386 i z tego katalogu skopiować plik "system" (czy coś innego) do mojego katalogu c:windowssystem32config ??

Na innym forum dostałem taka odp. czy to ma sens? Zaznaczam ze nic nie robiłem w kompie–tylko uruchomiłem speed disk z NU!!
Mialem Ten Sam Problem Co Ty Nie Wiedziałem Co Mam Zrobic:/
Przy Prawie Kazdym Uruchomieniu Systemu Pokazywał Mi Sie Ten Komunikat.Nie Dało Sie Nic Z Tym Zrobic Musialem Caly Czas Formatowac Dysk I Wgrywac System Na Nowo.
Az Poprosilem o Pomoc Kolesia Co Skladal Mi Kompa
No I Doradzil mi Abym Zmniejszyl Predkosc Porocesora Na Mniejszy
No I Od Tamtego Czasu Wszystko Jest OK
Sprubuj Tez U Ciebie Moze Tez Masz To Samo Co Ja
L&M
Dodano
13.04.2004 11:47:18
L&M
Dodano:
13.04.2004 10:46:20
Komentarzy:
1