Problem przy starcie
Przy starcie systemu,gdy zaczynają się juź ładować
programy na pasek system przestaje odpowiadać.Nie resetuje się,moźna poruszać kursorem ale nie mogę nic uruchomić–system robi wraźenie źe jeszcze trwa uruchamianie ale ciągnie się to w nieskończoność.
Nie dzieje się to za kaźdy uruchomieniem systemu–wtedy musze "reset" i po resecie jest juź ok.Wiecie moźe dlaczego tak się dzieje?
programy na pasek system przestaje odpowiadać.Nie resetuje się,moźna poruszać kursorem ale nie mogę nic uruchomić–system robi wraźenie źe jeszcze trwa uruchamianie ale ciągnie się to w nieskończoność.
Nie dzieje się to za kaźdy uruchomieniem systemu–wtedy musze "reset" i po resecie jest juź ok.Wiecie moźe dlaczego tak się dzieje?
Odpowiedzi: 10
Ja tam nie stosuje źadnych uaktualnień bo system po ich instalacji zaczyna mi się wolniej ładować o zamykaniu juź nie wspomnę i jakoś kiepsko chodzi (moźe to moje subiektywne zdanie) ale zrezygnowałem z tych ich łat.A po aktualizacji aktualizacji trybu zgodności programy które nie działały dalej nie działają:) A windows jest ok
:shock: mam xp zainstalowane na swoim laptopie i wszystko dzialo dobrze do czasu gdy system rozpoczal uaktulnianie. teraz za kazdym razem gdy uruchamiam komputer, wiesza sie on na kilkadziesiat sekund i nic nie dziala. mam rowniez program norton antivirus, ktory byl zainstalowany od poczatku i teraz program po kilkunastu sekundach (gdy komputer jest "zajety soba") antivirus zostaje wylaczony i sam go musze uruchomic.
po za tym zostal zainstalowany na moim komputerze program GAIN, chociaz sam sobie tego nie zyczylem. jesli ktos jest w stanie pomoc to bedzie mi milo.
diekuje za pomoc
po za tym zostal zainstalowany na moim komputerze program GAIN, chociaz sam sobie tego nie zyczylem. jesli ktos jest w stanie pomoc to bedzie mi milo.
diekuje za pomoc
A skubany norton antivirus nie wykrył u mnie ostatnio trojana.
A skubany norton antivirus nie wykrył u mnie ostatnio trojana.
MKS malo muli system. Ja uzywam i jestem zadowolony
Kazdy antywirus bedzie 'mulil' system mniej lub bardziej w zaleznosci od szybkosci kompa ale to jest cena bezpieczenstwa.
mrsit:AVP 3.5 i Xp moga sie nie kochac zainstaluj sobie 4.0
4.0 teź muli system. Trzeba wyłączyć sprawdzanie sektorów.
AVP 3.5 i Xp moga sie nie kochac zainstaluj sobie 4.0
Faktycznie mam Avp 3.5 i moźe od tego sie wiesza.Wywale go na jakiś czas i sprawdze czy jest lepiej.
Pewnie masz jakiś Antyvir. Szczególnie Kaspersky strasznie muli system. Jeśli to nie antywirus, to spróbuj w msconfig poodznaczać po kolei programy z traya, aź przestanie się wieszać. Wtedy dowiesz się, co muliło ci system 8)
Strona 1 / 1